Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Reflex FM gaat oldskool met R&B Throwback Summer Marathon!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


16.07.2013

Reflex FM brengt je nu de R&B Throwback Summer marathon met de beste old skool r&b en hiphop bekent van old skool parties zoals het altijd uitverkochte feest R&B Throwback! Vanaf nu is de R&B Throwback Marathon dag en nacht te horen op Reflex FM. So tune in now! Of luister met je smartphone in heel Nederland!

It's summertime, en reden voor wat anders! Normaal gesproken hoor je op Reflex FM hoofdzakelijk nieuwe r&b en hiphop, maar nu gooien we het roer om tijdens R&B Throwback Summer Marathon! R&B Throwback Marathon staat voor de lekkerste r&b hits, mixed met lekkere hiphop, uit de 90's en zero's, maar ook classics uit de 80's! R&b, hiphop, swingbeat, en oldskool uit alle periodes! De Reflex Dj’s draaien ze dagenlang non-stop, back to back, met het zweet op ons voorhoofd, en laten jou dansen op je favoriete oldskool beats!

Ook jou eigen inbreng is welkom, SMS:Reflex spatie Je favoriete oldskool track, (Dus naam en titel) naar 7733 dan is de kans groot dat je hem in no-time voorbij hoort komen! Je vind ons nu ook op Facebook en Twitter, of kan mailen met studio@reflexfm.nl

Tune in on Reflex FM voor de R&B/Hiphop Throwback Summer Marathon! Day after day, as long the sun is shining! www.reflexfm.nl via live stream, of download de Reflex FM App voor je phone! Je vind ons ook op alle grote radio-portals, radio apps, zoals bijv Tunein.

Bij Reflex FM maak je tevens altijd kans op tickets voor de dikste feesten, r&b en hiphop concerten en festivals met slechts een simpel smsje! Wat dacht je van vrijkaarten voor Appelsap Fresh Music Festival, het concert van oldskool legende Keith Sweat, of Dancehall sensatie Busy Sigal? En veel meer! Check snel www.reflexfm.nl en klik op WIN KAARTEN links boven in de navigatie!

Ben jij een old skool lover????? tune in, en share dit ook Facebook en Twitter friends!

Guy, Bel Biv Devoe, Keith Sweat, Black Street, Joe, Baby Bash, Marques Houston, Omarion, Usher and much more!

Request je favortiete track nu! SMS: Reflex spatie artiest en titel naar 7733

Time to Party!








Tags: reflexfm.gaatoldskoolmetr&bthrowbackmarathon


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact