Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Appa & Sjaak maken album geinspireerd op nieuwe speelfilm WOLF  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


02.08.2013

Vanaf 19 september is de nieuwe Nederlandse bioscoopfilm WOLF te zien in de bioscoop. Geďnspireerd door deze bikkelharde misdaadthriller verschijnt via Top Notch een minstens zo rauw album van het beproefde Amsterdamse duo Appa en Sjaak. De eerste single en video van de soundtrack is een feit! Het is de single van Appa-Mooie Val ft.Winne

Met dit bijzondere project bij WOLF zetten Habbekrats en Top Notch een nieuwe stap in hun samenwerking, die al jaren prachtige videoclips oplevert en een nieuw hoofdstuk zag met de film Rabat. Creative film company Habbekrats was eerder verantwoordelijk voor de spraakmakende video’s bij Ik Heb Schijt en Wat Is Er?! van Appa en Sjaak. Voor WOLF betrokken de twee begin dit jaar een week lang een pand in de Utrechtse wijk Kanaleneiland, die tevens veelvuldig werd gebruikt als locatie voor de film.

Het gehele proces rond de totstandkoming van het album is gedocumenteerd door videographer Noel Schoolderman. Deze documentaire verschijnt in aanloop naar de premiere van WOLF via Top Notch. Het album verschijnt hier eveneens. De releasedatum en de tracklist worden binnenkort bekend gemaakt. Appa:"Voordat we onszelf opsloten, hebben we de eerste montage van WOLF gezien. In het huis hebben we het script gelezen en zijn we gaan spreken met betrokkenen. Zo zijn teksten ontstaan die deels eigen verhalen vertellen en deels voortkomen uit de film. We hebben in zes dagen twaalf tracks opgenomen."

Clip- en singlerelease 'Mooie Val' featuring Winne
Vandaag is de release van de eerste single van het project; een samenwerking van Appa met Winne getiteld "Mooie Val". Bekijk nu de video van deze bijzondere samenwerking, geschoten door Jeroen Houben voor Habbekrats. De track is vanaf vandaag ook beschikbaar via Spotify en iTunes. In aanloop naar de release zullen nog meerdere singles van het project verschijnen. Over "Mooie Val" zegt Appa het volgende:"Hoofdrolspeler Marwan Kenzari kwam hiermee. De zin "Als je niet meer kan vliegen, liever een mooie val" is een belangrijk thema voor zijn karakter. Ik ben gelijk samen met Winne gaan schrijven."

Appa & Sjaak showcase op Appelsap
Op festival Appelsap (10 augustus, Oosterpark Amsterdam) zullen Appa en Sjaak met enkele gastartiesten op het 101Barz podium een showcase geven van het album.


Over de film WOLF:

WOLF is een rauwe, in zwart-wit gedraaide, misdaadthriller. De film biedt een inkijk in de hedendaagse wereld van een nieuwe generatie harde criminelen, die in de grote steden van Europa steeds meer van zich doet spreken. Het scenario en de regie zijn in handen van Jim Taihuttu. Samen met Victor Ponten maakte hij zijn regiedebuut met de veelgeprezen en prijswinnende film Rabat (Gouden Kalf Beste Acteur – Nasrdin Dchar). De Director of Photography is Lennart Verstegen (Rabat, Wavumba). De hoofdrollen worden vertolkt door Marwan Kenzari (Rabat, Loft), Nasrdin Dchar (Rabat, Tirza), Raymond Thiry (Oorlogswinter, Langer licht), Chems Eddine Amar (Spangas), Cahit Ölmez (Kauwboy), Bo Maerten (Timboektoe) en Slimane Dazi (Un Prophete, Rabat).

Wolf is een grimmige misdaadthriller met het jonge talent Marwan Kenzari in de hoofdrol. De film biedt een inkijk in de hedendaagse wereld van een nieuwe generatie harde criminelen die in de grote steden van Europa overal van zich doet spreken.

WOLF draait vanaf 19 september in de bioscoop. Bekijk de trailer van de film op: http://wolfdefilm.nl

Check hier de trailer van Wolf:



Check de video van Appa en Winne-Mooie Val van de Wolf soundtrack:



Meer over Appa:
08/05/2015 Appa zonder aanleiding opgepakt door politie
05/04/2013 Appa dropt Vrije Jongens ft.Lange Frans en Kleine viezerik
19/03/2013 Appa dropt teaser van Vrije Jongens ft.Lange Frans en Kleine Viezerik

Meer over Sjaak:
30/11/2013 Sjaak zijn album StrijderSysteem eindelijk verkrijgbaar
05/11/2013 Sjaak dropt 29 november album StrijderSysteem
29/05/2013 Sjaak kent geen genade voor je trommelvliezen
17/01/2013 Sjaak voelt zich Jean-Claude van Damme (Video Premiere)
28/11/2012 Sjaak dropt single Hasselhoff (Video Premiere)
15/05/2011 Sjaak dropt video voor Wat is Er!? feat.Appa







Tags: appaensjaakmakensoundtrackwolfspeelfilm


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact