Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Babyface krijgt eindelijk ster op Hollywood Walk Of Fame  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


11.10.2013

Babyface heeft donderdag eindelijk een plekje op de Hollywood Walk of Fame gekregen. De zanger en producent werd tijdens de onthulling van de ster bijgestaan door een paar van zijn beroemde vrienden, meldt entertainmentzender E! De 54-jarige Babyface werd onder meer toegesproken door de zanger Usher.

"Deze man is verantwoordelijk voor twee van mijn kinderen", zei de 34-jarige Usher over de kenmerkende zwoele nummers van Babyface. "Ik wil je bedanken voor Justin en Christian. Bedankt." Usher zei ook dat hij hoopt dat hij ooit een dergelijke bijdrage aan de muziekindustrie kan leveren.

Ook Kris Jenner en Khloé Kardashian waren bij de onthulling aanwezig. "Ik ben zo trots op je", zei Khloé op haar Instagram. Ook Diddy, Stevie Wonder en Toni Braxton eerden hun vriend.

De zanger zelf, die werd geboren als Kenneth Brian Edmonds, was achteraf erg blij met hun aanwezigheid. "Dat was fantastisch. Ik denk dat ik dat het mooiste vond, dat je je vrienden belt en dat ze er dan voor je zijn."

Babyface won tijdens zijn carrière tien Grammy Awards. De zanger heeft 26 nummer 1-hits geschreven en geproduceerd. Babyface was betrokken bij liedjes voor onder anderen Aretha Franklin, Madonna, Michael Jackson en Whitney Houston. Zelf bracht de zanger, bekend van eigen hits als How Come, How Long en Talk to Me, acht studioalbums uit.

Voor zijn nieuwste plaat Love, Marriage, Divorce, die in december verschijnt, werkte Babyface samen met Toni Braxton.







Tags: babyfacekrijgteindelijksterophollywoodwalkoffame


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact