Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Three 6 Mafia rapper Lord Infamous dood aangetroffen  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


22.12.2013

Three 6 Mafia-rapper Ricky 'Lord Infamous' Dunigan is vrijdagavond dood aangetroffen in de woning van zijn moeder in Memphis. Waaraan de 40 jarige rapper, die aan de wieg van Three 6 Mafia stond, is overleden is nog onduidelijk.

De overgebleven leden van Three 6 Mafia staan op Twitter stil bij het overlijden van Dunigan. "Rust in vrede Lord Infamous", twitterde Juicy J. "Ik zal de shows die we samen hebben verzorgd nooit vergeten. Mijn hart ligt aan diggelen", schreef Gangsta Boo.

Dunigan had al langer problemen met zijn gezondheid. In 2010 werd hij getroffen door een hartaanval en een beroerte. Of die gezondheidsproblemen een rol hebben gespeeld bij zijn dood, is niet bekend. "We proberen nog te achterhalen hoe hij is gestorven", liet een woordvoerder weten aan de pers.

Three 6 Mafia werd in de jaren negentig opgericht in Memphis. De rapgroep bestaande uit Juicy J, Gangsta Boo en Lord Infamous scoorde internationaal hits als Stay Fly en Lolli Lolli (Pop That Body). In 2006 kreeg Three 6 Mafia een Oscar voor het nummer It's Hard Out Here for a Pimp, dat te horen was in de film Hustle and Flow. Onze eigen Tiesto werkte in 2009 samen met Three 6 Media voor het nummer Feel It.

Ricky Dunigan ) Lord Infamous' werd slechts 40 jaar.

Check hier de video Feel It met Tiesto









Tags: three6mafiarapperlordinfamousdoodaangetroffen


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact