Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
WIN KAARTEN VOOR BUSTA RHYTMES EN BILAL  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


28.04.2008

De zomer komt er weer aan, dus de maanden april, mei, juni en juli worden extra warm en extra lekker! Want je maakt bij Reflex FM regelmatig kans op kaarten voor de vetste evenementen en concerten.

12 mei / 13 mei - Busta Rhymes
Niemand minder dan Busta Rhymes komt naar Nederland voor twee dagen vol exclusieve hiphop. Op 12 mei staat in hij de Eindhovense Effenaar en een dag later in de Amsterdamse Melkweg.

Jij kunt kaarten winnen voor Busta Rhymes. SMS nu reflex busta naar 3663 en je doet automatisch mee aan de actie. Des te vaker je sms't, des te groter de kans dat je wint!

12 mei - Bilal
Veel mensen schijnen Bilal niet te kennen. Dat is ook niet zo heel gek, want Bilal is een vaak voorkomende naam en als je niet van Soul houd is de kans nog kleiner. Echter mag deze naam niet vergeten worden in de grote 'world of Soul'!

Op 12 mei treedt soulzanger Bilal samen met zijn eigen liveband op in de Melkweg in Amsterdam. Een dag voordat Busta Rhymes daar de boel onveilig maakt.

De man dropte in 2001 zijn eerste soloalbum '1st Born Second'. Een goed begin, die ooit echt begon doordat soullegende Erykah Badu een demo in handen kreeg van deze man. Zijn laatste werk staat op 'American Gangster' van Jay-Z.

Jij kunt kaarten winnen voor BILAL. SMS nu reflex bilal naar 3663 en je doet automatisch mee aan de actie. Des te vaker je sms't, des te groter de kans dat je wint!







Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact