Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Carriere van Gucci Mane lijkt definitief over  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


14.05.2014

Gucci Mane zal waarschijnlijk snel weer voor lange tijd achter de tralies verdwijnen. De rapper bekende schuld op aanklachten van onder andere verboden wapenbezit, en niet opvolgen van poltie bevelen. De rechter kan hem tot maximaal 10 jaar celstraf veroordelen. De officier van Justitie eist 3 jaar celtraf, en verplichte behandeling, vanwege zijn twijfelachtige geestelijke toestand.

In september werd hij gearresteerd na een bizar incident waarvoor een vriend van hem de politie belde, de rapper werd uit het niet plots zeer geweldadig. Hij ging de straat om met een geladen vuurwapen (Een Glock), en bedreigde voorbijgangers. Toen de politie ter plaatse kwam, bedreigde hij hun met dit vuurwapen en weigerde hun bevelen op te volgen. Het mag een wonder zijn, dat de rapper nog leeft, en de agenten hem niet hebben doodgeschoten. Dankzij de tussenkomst van vrienden kon de rapper worden gekalmeerd en worden overmeesterd.

Nadat de rapper weer op vrije voeten kwam deed hij ook tal van bizare dingen. Zo vertelde hij onder andere op Twitter dat hij een relatie had met Nicki Minaj, terwijl deze hem zelfs nooit heeft ontmoet. Later werd hij opnieuw gearresteerd, dit keer voor mishandeling. In deze zaak moet hij ook nog voorkomen.

De uitspraak in de rechtszaak tegen Gucci Mane, (Echte Naam Cedric Davis) is 26 juli. Met de recente aanklachten lijkt de carriere van de rapper definitief over te zijn.








Meer over Gucci Mane:
14/12/2014 Gucci Mane vraagt fans hem te schrijven in de gevangenis
13/05/2011 Gucci Mane komt over 45 dagen vrij
22/04/2011 Gucci Mane pleit onschuldig te zijn maar blijft vast
11/03/2011 Gucci Mane dropt video voor I Don't Love Her
14/01/2011 Gucci Mane laat ijsje op zijn wang tatoeeren
11/01/2011 Dropt Gucci Mane een nieuwe Gucci2x mixtape?
08/01/2010 Gucci Mane schrijft nieuwe hits in de gevangenis!







Tags: carrierevangucimanelijktdefinitiefoverr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact