Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Xite lanceert tv-programma Spotify Music Stories  
[© 2021 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


09.10.2014

XITE lanceert morgen in samenwerking met Spotify het nieuwe tv-programma Spotify Music Stories. In dit wekelijkse programma vertellen toonaangevende artiesten, waaronder Krystl, Typhoon en Martin Garrix, over welke muziek hen inspireert. Aan de hand van vijf door hen gekozen nummers, nemen zij fans mee in hun belevingswereld en de muziek die hen raakt. Kijkers krijgen op deze manier een kijkje achter de schermen in het persoonlijke leven van hun favoriete artiesten. Spotify Music Stories is vanaf nu elke vrijdag te zien tussen 19.30 en 20.00 uur op XITE.

Leer de artiesten kennen
Een kijkje in hun persoonlijke wereld: dat is wat de artiest in Spotify Music Stories de kijker wil geven. De artiesten worden in het programma een dag lang gevolgd door een cameraploeg, waarbij unieke momenten worden vastgelegd. Denk hierbij aan de voorbereiding op een concert, het schrijven van een nieuwe track of het opnemen van een single. Hierdoor leren kijkers hun idool nog beter kennen. "Spotify helpt je met het ontdekken van nieuwe muziek. Het is makkelijker dan ooit om alle muziek van de wereld te delen met je vrienden en je kan je ook verbinden met je favoriete artiesten. Nu nemen we je nog een stap verder, met Spotify Music Stories nemen we je mee achter de schermen. Leef een dag mee in het leven van een muzikant", aldus Nienke Dettmeijer, Marketing Executive Benelux bij Spotify.

Tijdens Spotify Music Stories vertellen de artiesten over hun inspiratiebronnen en helden: wie of wat heeft ze geďnspireerd tot het schrijven van een single? En waarom kiezen ze juist voor deze nummers? Elk persoonlijk verhaal wordt ondersteund door vijf favoriete tracks van de artiest. Deze tracks kan de kijker na afloop van het programma terugvinden in de complete Music Stories playlist van XITE op Spotify. In de eerste aflevering luisteren we naar het verhaal van Typhoon, daarna volgen Krystl, Nielson, Jebroer, Gers Pardoel, Martin Garrix, Julian Jordan en de jongens van B-Brave.Meer over XITE:
02/10/2014 XITE lanceert programma Hiphop NL met host Lil KleineTags: xitelanceerttv-programmaspotifymusicsories


 Reflex FM - Copyright © 1980-2021 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact