Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Kesha mogelijk niet misbruikt door producer Dr.Luke  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


24.12.2014

Kesha is mogelijk toch niet misbruikt door haar producer Dr.Luke. De zangeres beschuldigd haar producer Dr. Luke, ervan haar sinds haar achttiende seksueel te hebben misbruikt. Volgens Dr.Luke hebben de twee een relatie met elkaar gehad, en was van dwang geen sprake. De zangeres heeft hem voor de rechter gesleept.

De producer van zangeres Kesha slaat nu keihard terug, en gebruikt een romantische verjaardagskaart die de zangeres hem een paar jaar geleden stuurde als bewijsmateriaal in de rechtszaak die hij op zijn beurt tegen haar heeft aangespannen wegens smaad. Volgens de advocaat van de muziekproducent is het kaartje uit 2009.

De 27 jarige zangeres beweert dat Dr. Luke haar al vanaf haar achttiende heeft misbruikt. Het misbruik zou dus allang voordat ze het kaartje stuurde, zijn begonnen. Iemand die misbruikt is stuurt niet dergelijke kaartjes is het verweer.

Op de kaart bedankt Kesha haar producer voor het laten uitkomen van haar 'stoutste dromen'. Ze sluit af met: 'Ik houd van jou". Iets dat duidelijk wijst op een relatie tussen de twee.

Volgens Dr.Luke probeert Kesha op slinkse wijze met alle beschuldigingen aan zijn adres onder het muziekcontract dat de twee met elkaar hebben gesloten uit te komen.Op deze oude bijgaande foto zie je Kesha en Dr.Luke in betere tijden, en ogen ze toch wel meer dan happy met elkaar.


Meer over Kesha:
04/04/2016 Kesha zal niet haar beschuldiging van seksueel misbruik intrekken
26/11/2013 Pitbull dropt video Timber feat.Ke$ha
01/10/2012 Kesha dropt nieuwe in Tokyo geschoten video voor 'Die Young'
28/06/2012 Kesha zet Suck It tattoo op haar lipTags: kesha mogelijk niet misbruikt door producer dr.luke


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact