Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Amsterdam pakt uit met grootste vuurwerkshow ooit tijdens jaarwisseling  
[© 2021 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


24.12.2014

Amsterdam is dit jaar de place to be om de jaarwisseling te vieren volgens de Amsterdamse burgemeester van der Laan. De gemeente Amsterdam draagt een kwart miljoen euro bij aan de grote vuurwerkshow die dit jaar wordt gehouden bij het Scheepvaartmuseum. Tijdens 'Het Nationale Aftelmoment' gaat er ruim zeshonderd kilo Spaans vuurwerk de lucht in. Het is de grootste vuurwerkshow die ooit in de stad is gehouden!
Voor het eerst wordt ook vanuit een helikopter de jaarwisseling in beeld gebracht em live op tv uitgezonden.

De gemeente gaat zich voor het eerst nadrukkelijker met de traditionele vuurwerkshow en het evenement er om heen bemoeien, Dit ook vanwege de discussie om het vuurwerk voor particulieren te verbieden. Er wordt nagedacht om dit in de toekomst te vervangen voor een nog grotere gemeentelijke professionele vuurwerkshow. Van der Laan wil volgend jaar nog veel groter gaan uitpakken, en veel meer geld voor de vuurwerkshow gaan uittrekken.

Voorafgaand aan de mega vuurwerkshow zijn er live optredens van diverse artiesten op het grote drijvende podium dat in het water komt te liggen achter het Amsterdamse Scheepvaart Museum met op de achtergrond het bekende V.O.C schip.

Met de show hoop Amsterdam de stad meer allure te geven tijdens de jaarwisseling, en niet onder te zullen doen voor jaarwisseling shows van grote steden als Londen, New York, en Parijs. Het evenement is natuurlijk gratis te bezoeken, maar wees er wel vroeg bij voor goed zicht.

De vuurwerkshow is met oudjaar vanaf 23.53 uur te zien op NPO1.Tags: amsterdam pakt uit met grootste vuurwerkshow ooit tijdens jaarwisseling


 Reflex FM - Copyright © 1980-2021 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact