Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Win vrijkaarten voor Boss 15 mei in Paradiso Amsterdam  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


08.05.2015

Vrijdag 15 mei gaat Boss weer los in Paradiso! Met uitverkochte edities en optredens van Redman, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Mr. Ed Lover, Big Daddy Kane en De La Soul is BOSS één van de meest succesvolle clubavonden van Nederland, met Paradiso als vaste thuisbasis. Onder leiding van het BOSS Team bestaande uit: DJ’s Joey Switch, Mr. Speak, Mike Mercy en MC's Fit en Aries is BOSS een hele avond lang genieten van de beste, old skool hip hop en R&B. BOSS maakt haar slogan ”From The Old To The New” helemaal waar. Swingbeat, de 70's, 80's, 90’s en de beste tracks van het afgelopen decennium komen voorbij.

De afgelopen edities van BOSS zijn om nooit te vergeten en als altijd ligt de nadruk op plezier, een geweldige sfeer, een enthousiast en leuk publiek en vooral goede muziek.

BOSS is een clubavond waar de eerste generatie bezoekers van Bassline - het langstlopende hip hop en R&B feest van Nederland - haar hart ophaalt. Daarnaast komen ook de jongere muziekliefhebbers aan hun trekken, hierdoor weten veel bezoekers van alle leeftijden de clubavond BOSS te vinden.

Vrijdag 15 mei 2015
Locatie: Paradiso, Weteringschans 6-8, Amsterdam
Tijd: 00.00 – 05.00 met DJ’s Joey Switch, Mr. Speak & Mike Mercy. MC’s Fit & Aries
Entree: €15,00 – Tickets http://www.ticketmaster.nl/event/boss-tickets/143841

Win vrijkaarten! Mail waarom jij en een vriend of vriendin erbij moeten zijn, plus je naam,achternaam en leeftijd, en naam,achternaam, en leeftijd van vriend of vriendin naar redactie@reflexfm.nl



Meer over Boss:
14/11/2016 Boss Old Skool Special 18 November Paradiso Amsterdam







Tags: winvrijkaartenvoorboss15meiparadisoamsterdam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact