Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Kane Keezy maakt comeback na vier jaar afwezigheid  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


10.08.2015

De Rotterdamse rapper Kane Keezy ookwel bekend van 'Bloed serieus' (featering rapper Kempi) released op 10 Augustus 2015 na vier jaar afwezigheid een nieuw album genaamd, 'StraatEvangelie 2 Ling'. Een bijzonder album, het album weerspiegelt het leven van Kane Keezy en is opgedragen aan zijn overleden tweelingbroer Sane. Kane had zichzelf beloofd dat 'Twinmob' (Hen toenmalige artiestennaam) voor altijd voort zou blijven bestaan.

De afgelopen jaren waren lastig voor de Rotterdamse rapper, de verkeerde invloeden en omgeving waren de oorzaak van het verwateren van zijn gretigheid om muziek te blijven maken. Tot op het moment dat hij Richiangelo Blinker ontmoette (Mr. Blinker) die dezelfde passie heeft als Kane en gretig en positief bezig is met het opzetten van een onafhankelijk platen label genaamd, Infinity Music Group (IMG). Kane Keezy sloot zch aan bij IMG en produceerde in 8 maanden tijd het album: StraatEvangelie 2-Ling.

Het album bestaat uit 12 nummers en is geproduceert, gemixed en gemasterd in de IMG-studio's in samenwerking met IMG leden Mr. Blinker, Melody Nicole en Dimma. Met beats van o.a. Mr.Blinker (IMG), Captain Beats en South Beats. Een van de nummers genaamd, 'Alles of niets' is al uitgebracht op youtube inclusief videoclip.

Het album is vanaf Maandag 10 augustus 2015 te bekijken en te downloaden via Youtube en Soundcloud.









Tags: kanekeezymaaktcomebacknavierjaarafwezigheidr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact