Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Lil Kleine keihard aangepakt door hackersgroep Anonymous  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


10.09.2015

Lil Kleine is hard aangepakt door de bekende hackersgroep Anonymous. Het Twitteraccount van de Amsterdamse is gehackt en ook zijn Instagram-account meldt de rapper. De hackers bedreigen de rapper in een video.

Op Lil'Kleine's Twitterprofiel staat te lezen dat zijn account is overgenomen door hackers. De hackers hebben een videobericht achtergelaten voor de Amsterdammer. 'Dit is een serieuze waarschuwing. We hebben toegang tot al je social media-accounts', laten ze weten in de video.

De hackers roepen Lil'Kleine op om zich te gedragen. Doet hij dat niet, dan verwijderen ze al zijn gegevens. Lil'Kleine kwam vorige maand in het nieuws toen hij gearresteerd werd in Hilversum. De 'Drank en drugs' rapper zou zijn publiek hebben opgehitst en zijn middelvinger hebben opgestoken naar de politie.

Zie hier de video boodchap:



Na de arrestatie trok een grote groep tienermeiden naar het politiebureau waar Kleine vast zat om zijn vrijlating te eisen. Even was er daarna sprake van dat Lil' Kleine niet meer welkom zou zijn in de mediastad. Ook was hij zeer onbeschoft tegen de 61 jarige Hilversumse burgemeester Broertjes die hij in een tv uitzending aansprak als Pietertje. De rapper kreeg na dit respectloze gedrag een storm van kritiek over zich heen.

De volgende dag heeft de rapper in een persoonlijk onderonsje met burgemeester Pieter Broertjes zijn excuus aangeboden, en belooft ook nooit meer publiek op te zetten tegen de politie.
Kennenlijk was dit niet genoeg voor hackersgroep Anonymous, die hem toch nog even een lesje wil leren.




Meer over Lil Kleine:
13/08/2016 Lil Kleine met track in NBA basketbalgame 2K17
10/08/2015 Keizer heeft geen spijt van nieuwe single met Lil Kleine
02/10/2014 XITE lanceert programma Hiphop NL met host Lil Kleine







Tags: lilkleinekeihardaangepaktdoorhackersgroepanonymousr&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact