Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
Kogelregen bij mislukte liquidatie Amsterdam  
[© 2021 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


09.07.2016

Een enorme kogelregen afgelopen nacht in de Amsterdamse Tweede Wittenburgerdwarsstraat in het centrum van Amsterdam waarbij een man op miraculeuze wijze aan de dood wist te ontsnappen door gewond door kogels op het dak van een schuurtje te klimmen. Met een automatisch wapen werd de man beschoten, waarbij ook verschillende woningen door de kogelregen werden getroffen. Wonder boven wonder raakte naast de man niemand anders gewond. De politie gaat uit van een mislukte liquidatie.

In een steegje dat uitkomt achter de woningen in de binnentuinen van de Poolstraat werd de man onder vuur genomen. Er werden volgens getuigen tientallen kogels op het beoogde doelwit afgevuurd. Volgens buurtbewoners gebeurde dat met een klein model pistoolmitrailleur en is er bijna veertig keer geschoten.

Na de schietpartij zou de schutter achterop een scooter zijn gestapt, die bestuurd werd door een handlanger. Het slachtoffer was door een of meerdere kogels getroffen en op een tuinhuisje geklommen. Daar klopte hij op het raam voor hulp. De bewoonster trof de zwaargewonde man aan en belde de hulpdiensten.

Het slachtoffer is door een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Duikers van het arrestatieteam van de politie kwamen ter plaatse en zochten in het water van de Wittenburgervaart naar het weggegooide vuurwapen. Van de schutter ontbreekt vooralsnog ieder spoor.Tags: kogelregen bij mislukte liquidatie amsterdam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2021 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact