Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Daz Dillenger vertraagd premiere Tupac film All Eyes On Me  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


17.07.2016

De legendarische rapper 2Pac (Tupac Shakur) krijgt dit jaar eindelijk zijn eigen biofilm 'All Eyez On Me'. De film zou al lang uit moeten zijn gekomen, en nu is de voor september geplande premiere van de film opnieuw uitgesteld.

Reden voor nieuw uitstel is rapper Daz Dillenger, die een rechtszaak heeft aangespannen tegen de de producenten en miljoenen eist omdat hij de rechten schijnt te bezitten van het Tupac nummer 'Ambitionz Az A Ridah'. Dit nummer is verweven door de hele film, en staat ook op de bijbehorende Soundtrack van de film.

Eerder verscheen al een teaser van 'All Eyes On Me' waarvan de producenten verwachten dat het minstens net zo grote kaskraker wordt als de biofilm. 'Straigt Outta Compton' over de legendarische rapgroep N.W.A.

In de teaser zie je rapper Tupac voor zijn fans en beelden van een FBI inval. Ook zijn shots van een interview dat de rapper in 1994 gaf in de rechtbank.

De rol van Tupac wordt vertolkt door Demetrius Shipp Jr. De vader van Shipp werkte samen met Tupac voor het album Makaveli 'The Don Killuminati The 7 Day Theory'. Dit album werd twee maanden na zijn dood uitgebracht. De Bekende Benny Boom is de regisseur van 'All Eyes On Me', ook titel van de rapper zijn meest succesvolle album.

Daz Dillenger zegt te verwachten er snel uit te komen met de producenten. Hij weet zeker dat nieuwe premiere datum zeker doorgaan zal vinden. Daz Dillenger noemt 'All Eyes On Me' de 'Greatest Movie Of All Time'.

De film zal nu 11 november in premiere gaan, precies 20 jaar en twee maanden nadat de rapper is doodgeschoten.

Bekijk hieronder alvast de teaser van 'All Eyes On Me'.









Tags: daz.dillengervertraagdpremiere2pactupacmoviefilmalleyesonmer&braphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact