Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
Orient Express uitgegroeid tot Nr.1 bezorgdienst van Groot Amsterdam  
[© 2023 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


12.04.2017

Ben je gek op Oosters eten en zoek je een restaurant dat snel en warm deze maaltijden bij je thuis of op kantoor bezorgd? Zoek niet verder, want Orient Express doet dit al jarenlang, en is inmiddels uitgegroeid tot de Nr.1 bezorg Chinees van Groot Amsterdam.

Orient Express werd opgericht in de jaren negentig door Dhr Yim in Purmerend aan de Koemarkt. Wegens het grote succes opende er al snel ook een filiaal in Amsterdam Noord. Inmiddels is het 2017 en is Orient Express uitgegroeid uit tot het nr.1 bezorgcentrum van Groot Amsterdam.

Het bezorgrestaurant onderscheid zich al jaren van de anderen door zijn grote menukaart met een enorme keuze in traditionele Chinese gerechten maar ook Indisch en Indonesische gerechten. De porties zijn ruim en de kwaliteit is contstant, aan het concept is sinds oprichting nauwelijk iets gewijzigd. Van de Tjap Tjoy tot Babi Pangang, van de Koe Lo Yuk en Koe Lo Kai tot Cha Sui. Je kent ze wel... Witte rijst, nasi, bami of mihoen kiezen, zakje sambal en kroepoek erbij. Niks meer aan doen.

Zeker de Kung Po Kai is een absolute aanrader! Kroepoek krijg je er gratis bij, en soms tijdens de acties vaak ook een gratis potie mini loempia’s. Alles wordt zeer zorgvuldig verpakt en warm thuis of op kantoor afgeleverd. Ook aan te raden zijn de combinatie menu’s om zo de verschillende smaken en gerechten te kunnen ontdekken.

Ook voor mensen die graag vegetarisch eten is er een enorme keus, en zijn de meeste menu's omdat deze altijd vers gewokt worden op verzoek eenvoudig aan te passen.

Orient Express is dagelijks geopend van 16.00 tot 21.30. U kunt eenvoudig bestellen via www.orientexpress.nl en met Ideal betalen. Ook telefonisch bestellen via 020- 6341240Meer over Orient Express:
17/01/2018 Orient Express uitgeroepen tot beste chinees van Amsterdam #ThuisbezorgdTags: orient expressuitgegroeidtotnr.1bezorgdienstrestaurantamsterdam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2023 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact