Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Suge Knight kreeg eindelijk zelf klappen!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


12.05.2008

Voormalig “Deathrow” platenbaas Suge Knight is zaterdagavond gewond geraakt bij een gevecht in een nachtclub. Suge Knight die een groot aantal geweldsdelicten op zijn strafblad heeft staan kreeg in The Shaq nachclub,Los Angeles ruzie met een man over geld!
Volgens getuigen besprong Suge Knight een man en belande met hem op de grond. Nog voordat Knight klappen kon uitdelen had hij een harde rechtse te pakken en ging out.

Platenbaas Suge Knight bleef 3 minuten bewusteloos en werd voor controle naar het ziekenhuis afgevoerd. Hij kon daarna het ziekenhuis verlaten en weigerde aangifte tegen zijn belager te doen!

De platenbaas die een zeer gewelddadige reputatie geniet zal dit probleem waarschijnlijk zelf oplossen. Een begrafenis met gesloten kist heeft zijn aanvaller waarschijnlijk in het vooruitzicht! Suge Knight sloeg jaren geleden bijna 2 rappers dood met een honkbalknuppel!
De rappers waren naar zijn kantoor gekomen om een contract te tekenen. Toen Suge Knight zijn kantoor even verliet gebruikte een van de rapper ongevraagd de telefoon van Knight.
Toen Knight dit zag onstak hij in woede en sloeg ze bijna dood met een honkbal knuppel
De platenbaas verdween hiervoor enkele jaren achter de tralies!

Suge Knight is oprichter van platenmaatschappij Death Row, en stond aan de wieg van de carrière van 2 Pac, Snoop Dogg en veel andere grote namen.
Zijn platenmaatschappij is failliet maar Knight werkt aan een grote comeback! Onlangs maakte hij zijn plannen bekend voor de lancering van een nieuw platenlabel en zijn eigen Reality televisie serie! Dat kon nog wel is interessant gaan worden!








Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact