Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Hoofdgetuige zaak R. Kelly verhoord  
[© 2021 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


03.06.2008

Een van de hoofdgetuigen in de zaak tegen R. Kelly heeft vandaag bekent seks te hebben gehad met R. Kelly toen zij 17 jaar was. Lisa van Allen heeft zelfs gezegd dat ze samen met de zanger een trio heeft gehad met een 13-jarig meisje.

Lisa ontmoette de zanger toen zij 17 was. Ze hadden de eerste keer toen ze elkaar ontmoetten ook al sex gehad. Lisa woonde in Georgia, maar verhuisde speciaal voor R. Kelly naar Chicago. Hij zou haar hotelovernachtingen daar hebben betaald. Een jaar later ontmoette ze het 13-jarige meisje waarmee R. Kelly op video te zien is terwijl hij sex met haar heeft. Hij liet Lisa geloven dat het meisje 16 was. Volgens Lisa hebben ze zeker drie keer een trio gehad.

"Hij zette de video klaar en zoomde op ons in. Daarna vertelde hij was wat moesten doen. We moesten onze kleren uitdoen en sex met elkaar hebben," aldus Lisa. Na haar verhaal vertelde dat ze het eigenlijk nooit zou hebben gewild.

Lisa zelf wordt niet aangeklaagd wegens sex met een minderjarige omdat dat is afgesproken. Wanneer zij haar verhaal zou doen, werd er tegen haar geen aanklacht ingediend. Tijdens een van de trio's was Lisa namelijk 18, en dat is volwassen. "Ik wil mezelf er niet mee redden. Dit was gewoon het juiste wat ik moest doen."

Binnenkort verschijnt er een getuige die vóór R. Kelly gaat getuigen. Het is de ex-vriend van Lisa van Allen, en de vader van hun 5-jarige dochter. Hij schijnt het verhaal van Lisa tegen te spreken.Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2021 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact