Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Go Fast X-Days succesvol verlopen!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


08.06.2008

Het gebied rond de Euromast in Rotterdam stond gisteren in het teken van Extreme Sports met demo’s van de meest nieuwe, gevaarlijke en populaire extreme sporten. De X-days werden als enorm spectaculair ervaren door de bezoekers. Er werden uiteenlopende disciplines onder de aandacht gebracht, waarvan freerunning en basejumpen de grote publiekstrekkers waren.

Met een spectaculair startschot door een base-jump van de Euromast werden de Go Fast X-days geopend. De toeschouwers kregen gedurende de dag de meest uiteenlopende extreme sports demonstraties te zien. De hele dag werden er non-stop BASE jumps vanaf de Euromast gemaakt. Swoopparachutisten raasden met hoge snelheden over het veld bij de Euromast.

Voor snelheidsduivels was er ook het nodige spektakel. Freestyle streetbikes en scootersprinters hebben de meest wilde trucs uitgevoerd. Het Go Fast en Freerunteam “Unleashed” lieten het grote publiek kennismaken met Freerunning. Evenals het basejumpen, is het idee achter deze sport simpel: midden in een stad in een rechte lijn van A naar B gaan. Van dak naar dak springen, tegen muren omhoog lopen en met salto’s over obstakels heen. Spectaculair en extreme, want hulpmiddelen als trampolines of het dragen van beschermende kleding is niet toegestaan.

De organisatie is nu al weer druk met voorbereidingen voor de vijfde editie van het jaarlijks Event. Er zullen nog meer extreme sports aan het programma worden toegevoegd. De Go Fast X-Days word elk jaar groter en trekt deelnemers en bezoekers vanuit de hele wereld naar Rotterdam! Zorg dus dat je er volgend jaar ook weer bij bent!








Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact