Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Kempi schrijft blog vanuit zijn cel  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


27.08.2008

Kempi laat graag weten hoe het met hem gaat. Vorige maand verdween de rapper voor een jaar achter de tralies.

Kemps hoorde in april een jaar gevangenisstraf tegen zich eisen in verband met een aanklacht door 'ernstige misdrijven'. De rapper zou enkele mannen een paar rake klappen hebben uitgedeeld en ook diefstal staat vermeld in zijn strafblad. Tel een aantal 'zware misdrijven' op bij zijn al redelijk grote strafblad, en hij krijgt snel cel toegewezen.

Maar zo'n celstraf weerhoudt de rapper er niet van om contact te zoeken met de buitenwereld. De rapper mocht een blog schrijven. Zie hier het resultaat:

Jawel,

Du album is near, terwijl ik wakker word in mu cel gewaakt door du heilige vader die was, is en zal zijn!

Mijn album is voor jullie die mu herkennen als 'n talentvolle, vaak verkeerd begrepen jonge neger van de straat (vergeef mij mijn fouten, ik ben ver van perfect). Mu album is meer dan ju geld waard... het is educatie, pure liefde voor muziek, mijn emoties, gevoelens en gedachten op muzikale stukken van SoundG8. Een nieuwe stap in du Nederlandse rap industrie! Een klassieker als debuut van God’s verloren zoon, Du Zoon.

Ik heb vele mixtapes verkocht en ik dank jullie voor jullie support. Maar dit is de plaat die bij ju collectie hoort. Blijf in mij geloven (ongeacht mijn fouten) en ik zal blijven geven. Meer dan rap. PURE MUZIEK VANUIT MIJN HART!

Dank ju wel SoundG8 en al mu fans.

God Zege

Afz. Kemp

P.S: Mama niet huilen, ik zal ju trots maken. Jij mij Afeni Shakur. Mu padre en madre in de naam van du vader zal ik zijn waar ik hoor te zijn (Amen).








Tags: kempi blog


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact