Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
WIN EEN EXCLUSIEF DUNYA EN DESIE DVD-PAKKET  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


15.09.2008

De zomer is nog niet voorbij of we laten je gewoon nog een keer extra genieten van een warme zomer. Nouja, zo warm was de zomer niet, maar bij het zien van deze DVD wordt het wel warm.

Over de film
DUNYA & DESIE is een hartverwarmende roadmovie gebaseerd op de succesvolle televisieserie DUNYA & DESIE, over twee hartsvriendinnen uit Amsterdam Noord. Dunya is Marokkaans, opgegroeid met ramadam, de moskee en djellaba's. Desie is zo Hollands als kaas, klompen en leggings.
Op haar 18e verjaardag hoort Dunya van haar ouders dat ze wordt uitgehuwelijkt aan een achterneef, maar daar heeft ze weinig trek in. Toch gaat ze met de familie naar Marokko om hem te ontmoeten.
Ondertussen raakt Desie zwanger van haar rijschoolleraar, die haar laat zitten. Ze besluit op zoek te gaan naar haar biologische vader, die als Nederlander in Marokko blijkt te wonen.

Reflex FM geeft 10 DUNYA & DESIE dvd-pakketten weg
Maak kans op 1 van de 10 Dunya & Desie dvd-pakketten! Geef daarvoor antwoord op deze simpele vraag: in welke landen speelt deze film zich af? (A) Nederland en Marokko, (B) Nederland en Turkije of (C) Marokko en Turkije.
SMS dunya + je antwoord naar 3663 en je maakt kans op 1 van de 10 dvd-pakketten van DUNYA & DESIE de film. Hoe vaker je sms't, hoe meer kans je maakt op een van de prijzen.







Tags: dunya desie dvd-pakket


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact