Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Rihanna voelt zich erg eenzaam en ontkent Chris weer  
[© 2021 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


17.09.2008

Veel jongeren dromen van het leven als een popster. Programma's als Idols en alle varianten daarop laten dat goed zien. Toch gaat het leven van een grote ster niet alleen over rozen. Zo is Rihanna enorm dankbaar voor het succes dat ze heeft, maar vind ze het leven in de muziekwereld soms vreselijk moeilijk. Ze voelt zich namelijk enorm eenzaam.

"Het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Afgelopen achttien maandag heb ik niet meer dan zeven dagen vrij gehad. Mijn schema is echt wurgend wat dat betreft," aldus de jonge zangeres.

Vorige week schitterde de zangeres nog tijdens de MTV Video Music Awards op het podium met 'Disturbia'. Ze was de openingsact van de avond. Later op de avond deed ze ook nog een duet met T.I.

Ze heeft het zelfs nog even over Chris Brown en dat ze geen tijd heeft voor vriendjes. Het is volgens haar toch allemaal niet waar; ze heeft niks met Chris. "Ik leef voor 98% van het jaar in hotels en steden die ik absoluut niet ken. In die hotels ben ik ook alleen maar om een paar uurtjes te slapen, en we gaan van concert naar concert. Ik heb daardoor geen tijd om uit te gaan en al helemaal geen tijd om een relatie te beginnen." Daarmee doelt ze dus op de 'geruchten' dat ze iets met Chris zou hebben.

Wij weten intussen wel beter. Ze gaan zelfs samen een huis kopen. En zijn samen zoenend gespot in cafe's, restaurants en zelfs in zee. Als dat geen boekdelen spreekt, dan weet ik het ook niet meer.Tags: rihanna


 Reflex FM - Copyright © 1980-2021 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact