Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
UPDATE: Jerry Leembruggen (Partysquad) van de beademing gehaald  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


24.09.2008

Partysquad-DJ Jerry Leembruggen is van de beademing af. De doktoren in Ibiza besloten dat te doen nadat zijn toestand steeds stabieler werd. Volgens goede vriend en collega Ruben beginnen de doktoren ook langzaam met het minderen van de narcosemiddelen.

"Ook al zal het toch nog even gaan duren, dit betekent wel dat de dag dat hij z'n ogen kan openen weer wat dichterbij is!"

Hieronder zie je onze eerdere berichtgevingen rondom het auto ongeluk van Jerry.

---

Partysquad Dj Jerry Leembruggen die vorige week betrokken was bij een ernstig auto ongeluk ligt nog steeds in het ziekenhuis op Ibiza!
De toestand van Jerry is nog te ernstig om hem over te kunnen brengen naar Nederland.

Jerry Leembruggen word in een kunstmatige coma gehouden. Gezien de aard van zijn verwondingen is dit beter. Zijn toestand is op dit moment stabiel en eigenlijk kunnen en willen we op dit moment weinig nieuws via de pers naar buiten brengen aldus Ruben!

Ruben bedankt iedereen voor de enorme steun! Brieven,kaarten,cadeautjes, Smsjes, berichtjes op de Hyves..jullie steun is geweldig! Ik hoop snel met positief nieuws naar buiten te komen,we blijven hoop houden aldus Ruben!

---

Jerry Leembruggen van The Partysquad is gisteren
op Ibiza betrokken geraakt bij een ernstig auto ongeluk. Dat schrijft zijn wederhelft Ruben van The Partysquad op hun hyvespage. Ruben ontsprong de dans, omdat hij in een andere auto zat.

"Jerry is vannacht geopereerd en ligt nu op de Intensive Care," zegt Ruben in een blog op de hyve. "Voor nu is het alleen belangrijk om te weten dat de komende 48 uur heel cruciaal zijn. Ik vraag iedereen om op zijn of haar eigen manier kracht te sturen voor Jerry."

Ruben gelooft erin dat zijn collega en goede vriend er weer bovenop komt. "Jerry is een keiharde bikkel en onkruid vergaat sowieso niet."

Ook de luisteraars en crew van Reflex FM wensen Ruben, Jerry en familie veel sterkte en hopen dat Ruben er snel weer bovenop komt!







Tags: partysquad jerry leembruggen


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact