Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Diddy kan niet tegen het succes van Jay-Z!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


29.09.2008

Platenbaas en rapper Diddy was woest toen hij hoorde dat Jay-Z zijn eigen Platenlabel wou lanceren! Daarmee zou Jay-Z een directe concurrent van Bad Boy worden en sterren van zijn label zouden wel een over kunnen lopen.

De woede richting Jay-Z sloeg om in pure jaloezie toen deze laatste zijn nieuwe single “Swagga Like Us dropte. Ingewijden van het platenlabel Bad Boy vertelde dat Diddy bijna een hartaanval kreeg toen radiostations dit nummer direct in de eerste week massaal aan hun playlist toevoegden! “That Motherfucker got a Number 1!”schreeuwde Diddy door zijn kantoor! Diddy bleek dat goed gezien te hebben want een week later was het de hoogste nieuwe binnenkomer in de Amerikaanse Billboard chart! De plaat knalde uit het niets de Top 10 binnen!!!!

De Bad Boy platenbaas dook direct de studio in om antwoord te geven op “Swagga Like Us” en daarmee stiekem ook direct van Jay-Z zijn succes mee te kunnen profiteren.
Diddy gaat met “Swagga Like Puff” keihard in de aanval en heeft daarvoor zelfs zijn oude rapnaam van stal gehaald. Was het niet Diddy die zei dat de naam Puff, Puffy, Puff Daddy nooit meer gebruikt mocht worden? Kennelijk klonk “Swagga like Diddy toch niet zo lekker!

Luister naar “Swagga Like Puff” het eerst op Reflex FM! Vanaf deze week hoor je de track bij ons en kun je hem ook zelf aanvragen!








Tags: DiddyJay-Z Swagga raphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact