Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
Baby Bassie bij Sandra K. blijkt reclamestunt  
[© 2022 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


01.10.2008

Het verhaal dat begin deze week in de media terechtkwam over Bassie, blijkt niet waar te zijn. "Allememachies wat een verwarring! Geen boevenstreken dus, maar gewoon kattenkwaad. Ja, zo ben ik nou eenmaal. Je bent een clown of niet," zegt clown Bassie op zijn website.

Maandag was te lezen dat de 31-jarige Sandra K. uit Heerhugowaard zwanger zou zijn van de 73-jarige Bassie. Het verhaal blijkt niet waar te zijn, maar een reclamestunt van verzekeraar Ohra, waar Bassie al eens eerder een reclamespot voor maakte.

Zowel Bas van Toor als zijn vrouw zaten in het complot. Ook broer Aad van Toor (Adriaan) wist ervan. De verzekeraar wist de clown te strikken voor een nieuw reclamespotje. De vrouw bevalt in dit spotje van een kind. Wanneer de baby door zijn vader bewonderd wordt blijkt deze een clownsneus en rode haartjes te hebben. De buurman van de vrouw blijkt niemand minder dan clown Bassie te zijn.

De afgelopen twee dagen hebben de media zich massaal op de clown gestort toen via een website bekend werd dat de 31-jarige vrouw zwanger zou zijn. Dit zou gebeurd zijn tijdens een optreden van de clown. Na een dag radiostilte liet de clown via dezelfde website weten dat hij bereid was tot een vaderschapstest.

"Hallo vriendjes en vriendinnetjes, wat een dagen waren dat zeg! Lachuuuuuuuu!!! We hadden wel gehoopt dat 'het nieuws' opgenomen zou worden door de andere media, want dat doen ze anders ook, maar dat ze er zo massaal serieus aandacht aan zouden besteden heeft ons overdonderd. De telefoon op ons kantoor stond roodgloeiend, maar natuurlijk nam niemand op," aldus de clown op zijn website.

Het optreden dat de clown aanstaande vrijdag op de kermis in Amsterdam zou geven gaat gewoon door. "Het was niet de bedoeling dat dat er in betrokken zou raken, maar dat is toch gebeurd."Tags: bassie


 Reflex FM - Copyright © 1980-2022 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact