Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Platenbaas Def Jam schiet zichzelf door het hoofd!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


03.11.2008

Shakir Stewart bekend als directeur van platenmaatschappij Def Jam heeft het afgelopen weekend zelfmoord gepleegd. De 34 jarige directeur werd dood gevonden op de vloer van zijn badkamer in zijn woning op de “Lindsey Drive” in Marietta. Hij bleek zichzelf door het hoofd te hebben geschoten.

De 34 jarige Shakir Stewart was een grote naam in de muziekindustrie en genoot een grote reputatie. De man stond aan de wieg van de carrière van zangeres Ciara. Deze tekende hij toen hij werkzaam was voor La Face Records. In 2004 verliet hij dat label en ging aan de slag bij Def Jam records. Daar tekende hij artiesten als Young Jeezy en recent nog Karina Pasian en de nieuwe r&b zanger Brutha.

In juni van 2008 werd hij door La Reid gepromoveerd tot directeur van Def Jam.
De aanstelling van Shakir Stewart die Jay-Z opvolgde welke in januari vertrok bij het label veroorzaakte aardig wat opschudding.
Verschillende mensen hadden zich gestort op de openstaande vacature en zagen zichzelf als beste directeur voor het label. De keuze voor Shakir Stewart wisten veel mensen niet te echt te waarderen. Ook veel artiesten stonden negatief tegenover de nieuwe directeur.

Volgens betrouwbare bronnen kon Shakir Stewart met de druk die op hem werd uitgeoefend niet echt goed omgaan. Hij werd vanwege zijn promotie door zijn “vrienden” met scheve nek aangekeken. De laatste weken voor zijn dood begon hij zich steeds vreemder te gedragen.
Velen denken dat Shakir Stewart met het tekenen van zijn contract als directeur van “Def Jam” ook zijn doodvonnis tekende.

Shakir Stewart werd slecht 34 jaar! De grote baas van Def Jam “La Reid” zegt dat de dood van Stewart als een enorme schok komt en prees hem voor alle goede dingen die hij heeft gedaan voor het label. We zullen hem enorm missen als vriend en collega en wensen de familie veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies!








Tags: Def Jam suicideShakir Stewart pleegt zelfmoord


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact