Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Jeugd van Tegenwoordig beste Nederlandse act gaat op tournee!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


07.11.2008

De Jeugd van Tegenwoordig nam gisteren in Liverpool de European Music Award voor Best Dutch Act in ontvangst!!! Nu deze gasten tot beste Nederlandse act zijn uitgeroepen kon een tournee niet uitblijven!
De Jeugd van Tegenwoordig speelt de grote Nederlandse poppodia plat tijdens een landelijke tour die op 29 november van start gaat in Rotterdam. De kaartverkoop gaat keihard! Kaarten voor het concert op 18 december in Tivoli (Utrecht) waren binnen no time uitverkocht en een tweede show in dezelfde zaal is gepland op 23 december.

Mocht je De Jeugd van Tegenwoordig nog live willen bewonderen dit jaar koop dan snel een kaartje, van januari tot en met maart nemen de supersterren een welverdiende break. Om uit te rusten, maar natuurlijk ook om nieuwe, mooie dingen te creëren.

Vieze Fur nam hier al een voorschot op door vijf schitterende shirts te ontwerpen die nu te koop zijn in de Top Notch webshop. Dit najaar sta je dus in een fonkelnieuw shirt van De Jeugd van Tegenwoordig hard te gaan op één van de concertdata, kan niet anders!!

De Jeugd van Tegenwoordig sluit een uiterst succesvol jaar af met een landelijke tour langs de grote poppodia. 2008 was een waanzinnig jaar. Met Hollereer, de eerste single van de nieuwste cd De Machine, bewees De Jeugd relevanter dan ooit te zijn. De Machine won dit jaar de 3VOOR12 Award 2008 voor het beste Nederlandse album van het jaar. Niet alleen critici vonden de plaat sterk, het album stond vanaf de release van de cd op 25 april maar liefst 26 weken non-stop in de Album Top 100!

De jeugd speelt op 29 November in Waterfront Rotterdam en komt in December naar Amsterdam!








Tags: EMAMTVraphiphopr&btourneetour


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact