Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
Joran van der Sloot weer in de val gelokt door de Vries  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


08.11.2008

Joran van der Sloot is voor de tweede keer in de val gelokt door Peter R. de Vries. De misdaadverslaggever dook undercover in Thailand, met zijn misdaadteam. In de uitzending van morgen is te zien hoe van der Sloot zich in Thailand bezighoudt met vrouwenhandel.

Van der Sloot biedt in Bangkok Thaise vrouwen te koop aan voor de Nederlandse prostitutiemarkt. Hij levert meisjes voor 10.000 euro per stuk, die voor 300 dollar per maand in een bordeel werken. De undercoveroperatie duurde een paar weken. "Joran valt met open ogen in de val en dat is te zien," zegt een woordvoerder van de Vries.

De misdaadverslaggever toonde de beelden exclusief aan De Telegraaf, waarop Joran van der Sloot in een hotelkamer is te zien, in het bijzijn van twee Thaise meisjes. Tijdens het gesprek zegt hij dat hij wekelijks jonge vrouwen kan leveren. Visa en paspoort zijn geen enkel probleem: "Dat regel ik allemaal, maak je geen zorgen," aldus Joran in de video.

Verder doet Joran uitspraken over hoe hij de meisjes naar Nederland lokt. De regering zal denken dat zij een opleiding doen in Nederland, maar in werkelijkheid zitten ze in de prostitutie voor maar 300 euro per maand.

"De beelden geven aan hoe weinig respect deze 21-jarige jongen toont voor het leven van anderen. Dat je na de verdwijning van Natalee in de vrouwenhandel gaat, tekent hem." Van der Sloot maakt zich schuldig aan een ernstig misdrijf. "Het voorbereiden van mensensmokkel is strafbaar. Dit kan hem in Thailand in grote problemen brengen."

Joran van der Sloot weet inmiddels dat er een uitzending aan zit te komen met nieuwe feiten. Ook weet hij inmiddels waar het over gaat. Van der Sloot verzekerde de Vries dat hij hem het leven moeilijk zal maken. "Als hij de uitzending niet laat stoppen zal ik een paar Thaise mensen op hem af sturen. Kijken hoelang hij het nog volhoudt."







Tags: joran sloot de vries peter


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact