Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Pussycat Dolls komen naar Amsterdam!!!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


11.11.2008

De Pussycat Dolls geven op maandag 9 februari 2009 een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Dat maakte concertorganisator Mojo dinsdag bekend aan de Reflex FM muziekredactie. Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Jessica Sutta, Melody Thornton en leadzangeres Nicole Scherzinger zullen in Amsterdam een extra sexy show weg geven ter promotie van hun nieuwe album Doll Domination!De Pussycat Dolls gaven in 2006 nog een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall.

De groep brak door met de hit Don't Cha van debuutalbum PCD (2005) De lead zangeres Nicole Sherzinger verliet de groep om te werken aan een solo carrière maar besloot na de flop van haar debuutalbum bij de groep terug te keren. De in een MTV reality TV show “The Search for The Next Pussycat Doll” verkozen winares Asia Cruise werd direct aan de kant gezet toen Nicole terug wou komen. De winares van deze show zou eigenlijk de nieuwe lead zangeres worden. In plaats daarvan kreeg ze een shop onder haar reet!

Leuk weetje over The Pussycat Dolls is dat onder andere Baywatch babe Carmen Electra en zangeres Christina Aguilera in originele bezetting zaten. Oprichter van The Pussycat Dolls choreograaf Robin Antin begon ermee al dans revuegroep met optredens in The Viper Room in Los Angeles Hij besloot de leden van het eerste uur aan de kant te zetten en er een pop/R&b groep van te maken.

De kaartverkoop voor het aankomende concert begint 15 november. Wij van Reflex FM willen je waarschuwen niet teveel voor kaarten te betalen. De originele kaarten zijn te koop voor 39 euro bij de officiële verkoop punten. Inmiddels worden deze kaarten op internet al aangeboden voor bedragen van 75 euro en hoger! Koop je kaarten dus altijd bij de officiële verkoop punten ander word je genakt!








Tags: pussycat dolls dolls pussycat heineken music hall concert mojo amsterdam


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact