Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Kapitale villa Snoop Dogg bedreigt door enorme vuurzee  
[© 2020 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


18.11.2008

Snoop Dogg’s kapitale villa en landgoed in Southern California dreigt in vlammen op te gaan! De grote brand die donderdag op verschillende plaatsen in het gebied uitbrak is nog steeds niet onder controle en liet al meer dan 150 landhuizen en villa’s in vlammen opgaan.
Onder de huizen die in vlammen opgingen zijn veel van bekende sterren waaronder de 11 miljoen dollar kostende villa van acteur Christopher Lloyd.De familie van Snoop Dogg werd zondag al uit het gebied geëvacueerd en mocht slechts het hoog nodige uit hun huis meenemen.

Snoop Dogg is momenteel niet in California maar is op zakenreis om voorbereidingen te treffen voor de start van het nieuwe seizoen van zijn reaility soap “Parenthood”dat 30 November van start gaat.

De rapper nam het nieuws dat zijn huis bedreigd word laconiek op “Het belangrijkste is dat mijn familie veilig is” Wanneer mijn huis ook echt in vlammen opgaat heb ik hier wel beelden van nodig voor mijn serie “Parenthood",De kijkcijfers voor het nieuwe seizoen zullen alle records breken”aldus de rapper!

De vuurzee bedreigt nu Santa Barbara,Los Angeles,Orange County en San Bernadina. Er zijn verschillende brandhaarden ontdekt. Het is voor de brandweer al duidelijk dat opzet in het spel is. Bij de branden die donderdag begonnen kwamen al tientallen mensen om het leven.
Tags: snoop dogg fatherhood parenthood california californie brand branden fire hose bos bush


 Reflex FM - Copyright © 1980-2020 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact