Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Overig Nieuws  
 
iPhone nu al antiek en compleet achterhaald?  
[© 2020 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


20.11.2008

De Apple iPhone is in opmars! Uit statistische overzichten van NetApplications blijkt dat op de wereld dagelijks al vaker met een iPhone gesurfd wordt over internet, dan via bijvoorbeeld toestellen met Windows CE (Windows Mobile). T-Mobile doet in Nederland goede zaken met het toestel. Maar de concurrentie zit niet stil. Volgens de concurrenten is de iPhone inmiddels al weer volledig achterhaald en binnen enkele maanden van de postitie als marktleider in smart phones verdreven. Laten we een aantal van die potentiële iPhone-killers voor je op een rij zetten! Want het zal je toch maar gebeuren dat je een hoop geld uit geeft aan een toestel dat eigenlijk weinig meer voorsteld!

Blackberry, nog steeds de leider in het zakelijke smartphone-segment, krijgt een flitsend vervolg met de Blackberry Storm. Maar ook HTC heeft niet stilgezeten en wil met de HTC Touch had de nieuwe marktleider worden. Samsung lanceerde onlangs de Omnia, een toestel dat in vele opzichten op de iPhone lijkt.
De HTC touch hd en de Blackberry storm worden zeker grote concurrenten voor de iphone, de hd met zijn prachtige 800 bij 600 scherm en zijn 5 megapixel camera. En de Blackberry met de looks.
Maar bij Nokia zijn ze er ervan overtuigd met de Nokia 5800 XpressMusic de echte Iphone killer in handen te hebben!

De echte experts tippen HTC als Iphone killer. De gewezen maker van telefoononderdelen timmert al een poos succesvol aan de weg als producent van complete telefoons. Volgens marktvorser Gartner doet HTC het zeer goed als consumententelefoon en met de HTC Touch Pro heeft HTC menig zakelijk gebruiker al kunnen overtuigen. Vooral de TouchFlo grafische user interface liet veel harten smelten.Deze werd door meerdere specialistische media al bestempeld als iPhone-killer! De iPhone is met een paar maanden niets meer dan een antiek museumstuk!
Tags: iPhone Apple Samsung Omnia HTC Touch Blackberry Storm Nokia 5800 XpressMusic 2008 2009 nieuwe smart phones phones mobiele telefoons gsm reflex fm amsterdam new york r&b rap gadgets prepaid


 Reflex FM - Copyright © 1980-2020 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact