Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
T.I getuigt in rechtzaak: 'die kogels waren voor mij bedoeld'  
[© 2020 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


23.11.2008

Rapper T.I. heeft vrijdag een verklaring afgelegd in een moordzaak die twee jaar geleden plaatsvond. De zaak tegen de van moord verdachte Hosea Thomas kwam afgelopen vrijdag voor de rechter. Twee jaar geleden werd T.I zijn beste vriend en assistent Philant Johnson doodgeschoten tijdens een vuurgevecht op een snelweg in Cincinnati. "Die kogels waren volgens mij voor mij bedoeld", vertelde T.I in de rechtbank!

De schietpartij vond plaats na afloop van een feestje in de club. Volgens de 28-jarige T.I. werd zijn busje gevolgd nadat hij met zijn vrienden de club had verlaten. Op de snelweg ging de auto naast ze rijden. "Voordat ik het wist werden er schoten afgevuurd", verklaarde de rapper. Hij erkende dat er vanuit zijn auto werd teruggeschoten terwijl hij dekking zocht. T.I. bleef ongedeerd, maar drie andere inzittenden werden geraakt. Johnson, die in zijn linkerslaap was geraakt, overleed ter plaatse.
De 34-jarige Hosea Thomas staat terecht in de moordzaak. Zijn broer Padron, die de auto zou hebben bestuurd van waaruit werd geschoten, heeft hem in ruil voor strafvermindering zijn broer als dader aangewezen. Van je familie moet je het maar hebben!

Clifford Harris, zoals T.I. eigenlijk heet, heeft zelf ook de grote juridische problemen. De rapper verdwijnt vanaf 1 Maart 2009 voor 1 jaar achter de tralies! Hij werd vorig jaar, enkele uren voordat hij zou optreden tijdens de BET Awards, gearresteerd wegens het in bezit hebben van ongeregistreerde wapens en wapenbezit als veroordeelde misdadiger! De rapper is natuurlijk niet blij met deze affaire maar verklaarde onlangs in een interview dat de zaak z’n carrière erg heeft geholpen! Zijn album “Paper Trail” werd dankzij deze affaire een groot succes, en ook domineren de eerste singles al wekenlang de Top 10 van de hitlijsten.

Rapper T.I staat nu voor de vijfde achtereen volgende week op Nr.1 in “The Urban Top 100” met zijn hitsingle “Live Your Life” waarop ook Rihanna meezingt!
Tags:


 Reflex FM - Copyright © 1980-2020 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact