Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Chris Brown, Rihanna, Kanye West en Alicia Keys winnen AMA!  
[© 2020 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


24.11.2008

Chris Brown en Rihanna vielen samen in de prijzen.

Behalve het Youtube Live evenement, werden dit weekend ook de American Music Awards uitgereikt. Onder andere Kanye West, Alicia Keys en Chris Brown waren de gelukkige awardwinnaars.

Chris won de prijs voor artiest van het jaar, beste mannelijke popartiest en beste mannelijke R&B-artiest. "Ik had dit niet verwacht. Ik zou de prijs aan Coldplay hebben gegeven," zo reageerde de 19-jarige zanger.

Zijn collega Kanye West ging met de prijs voor beste hiphopartiest naar huis. Maar netals Chris Brown zag hij de prijs ook beter naar Lil Wayne toegaan. "Ik wil deze prijs aan Lil Wayne geven, netals Chris had ik dit niet verwacht. Ik vind het echt tof." Zijn tweede award van de avond kreeg hij voor zijn album 'Graduation'.

Bij de vrouwen ging het ook goed zaterdag. Zowel Alicia Keys als Rihanna gingen er met een award vandoor. Alicia kreeg er twee, waaronder een voor haar album 'As I Am..'. Rihanna kreeg er ook twee, zij werd verkozen tot beste vrouwelijke R&B-artiest en beste vrouwelijke hiphopartiest. Pas goed bij Chris Brown...

Optredens waren die avond voor rekening van Beyonce, The Pussycat Dolls, Christina Aguilera en Coldplay. De afterparty ging tot in de vroege uurtjes door..Tags: american music awards chris brown rihanna coldplay kanye west alicia keys award R&B pop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2020 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact