Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Kanye West neergestort met ruimteschip!  
[© 2021 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


27.11.2008

Rapper Kanye West is woensdagavond neergestort met zijn ruimteschip op het podium van de Rotterdamse Ahoy! De rapper kroop uit de wrakstukken om zijn concert te openen met het nummer “Good Morning”wat natuurlijk Good Evening had moeten zijn. Waarschijnlijk was hij eerder ook nog even bij de coffeeshop geland!

De rapper had de Ahoy omgetoverd in een vreemde planeet en deed voornamelijk oude hits en vreemd genoeg nauwelijks nummers van zijn nieuwe album “808s & Heartbreak” dat maandag is uitgekomen. De fans konden dus opgelucht adem halen, en lekker uit hun dak gaan op al die bekende hits! Op het einde wist hij tijdens “Homecoming” zijn ruimteschip weer te repareren en gaf hij als toegift “American Boy”. Hij sloot uiteindelijk toch nog af met een nummertje van “808s & Heartbreak” namelijk “Love Lockdown”.

Kanye West durfde het kennelijk toch niet te wagen om het Nederlandse publiek veel nummers van zijn in reviews neer gehaalde album “808s & Heartbreak” voor te schotelen.Op dit album laat de rapper het rappen voor wat het is en maakt hij zijn debuut als zanger met behulp van Auto Tune, want zingen kan de rapper niet. Lang niet iedereen stelt zijn zang debuut op prijs. Kennelijk is de rapper zich hiervan bewust en koos hij in Ahoy dan ook voor de veilige weg. Hij liet zijn nieuwe album gelukkig voor wat het is waardoor het eindelijk een groot feest werd!
Tags: kanye kanye west concert concert review ahoy rotterdam 808s & heartbreak


 Reflex FM - Copyright © 1980-2021 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact