Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
T.I hielp de armen aan een mooie thanksgiving!  
[© 2020 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


28.11.2008

Rapper T.I heeft gisteren laten zien dat hij ondanks regelmatig crimineel toch een klein hartje heeft. De rapper gedroeg zich als weldoener en zamelde actief geld in voor de armen. Dit deed hij om de armen te kunnen helpen aan een lekker diner tijdens het Amerikaanse Thanksgiving feest.Traditioneel is tijdens het Thanksgiving diner geen kalkoen veilig voor de Amerikanen. Ze snijden de kop van het beestje en rukken zijn ingewanden eruit om hem te vullen met gehakt en vervolgens te bakken in de oven.

T.I vind dat ook de armen recht hebben op een kalkoen en heeft actief geld ingezameld. Dit deed hij ook bij zijn collega rappers die allemaal een bijdrage leverden. In nog geen uur tijd had T.I al 100.000 dollar bij elkaar om de armen mee te helpen. Ook hielp de rapper mee met uitdelen van voedsel op donderdagavond. Of de rapper zo actief was vanwege de 1000 uur dienstverlening die hem onlangs door de rechter was opgelegd is niet duidelijk.

Rapper T.I zal vanaf 1 Maart 2009 voor tenminste 1 jaar achter de tralies verdwijnen. Vanaf die datum moet hij de gevangenisstraf uitzitten die hem door de rechter was opgelegd in verband met verboden wapenbezit. De rapper zei eerder zijn celstraf met gemende gevoelen tegemoet te zien. Hij vertelde dat de zijn veroordeling in deze zaak enorm goed geweest is voor zijn carrière. Zijn naamsbekendheid en album verkoop is door deze affaire enorm toegenomen.
Aan de andere kant is hij natuurlijk niet blij om een jaar te moeten zitten.
Tags: ti celstraf 1 maart 2009 rap papertrail jail gevangenis armen thanksgiving


 Reflex FM - Copyright © 1980-2020 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact