Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVEAdvertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Nikki Smith zusje van Ne-Yo dropt debuutalbum!  
[© 2020 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


01.12.2008

Nikki Smith is klaar met haar debuutalbum “The Nikki Smith” project dat Januari 2009 uitkomt op een klein platenlabel. Nikki is het jongere zusje van r&b zanger Ne-Yo en is al langere tijd bezig om als zangeres door te breken.. Bij haar pogingen het in de muziekindustrie te gaan maken accepteert zij geen hulp van haar oudere broer Ne-Yo. Bewust heeft zij ervoor gekozen het geheel op eigen kracht te gaan maken!
Haar broer Ne-Yo heeft haar meerdere keren aangeboden een platencontract te regelen bij een groot platenlabel en te helpen met schrijven en produceren.
Nikki Smith heeft al zijn hulp van de hand gewezen omdat ze niet het zusje van wil zijn, en niet in de schaduw wil staan van haar bekende broer.

Inmiddels heeft ze een deal gesloten bij een klein platenlabel om daar haar debuutalbum “The Nikki Smith Project” uit te brengen. Het woord project slaat op hoe lang zij aan dit album heeft gewerkt, en hoeveel bloed zweet en tranen erin zijn gaan zitten. Maar nu het hele project eindelijk is voltooid is ze trots op het resultaat. De enige bekende producers die meewerken zijn Trackmasters. Voor de meeste tracks heeft Nikki gekozen voor jonge aankomende producers die net als zij hopen op een grote doorbraak. Ook collabo’s met grote namen ontbreken. De enige collabo is die met de bekende rapper Noreaga welke op een track wat rapliners spit.Het is een heel persoonlijk album en daarom werd gekozen voor slechts een collabo!

Reflex FM laat jou als eerste kennismaken met dit nieuwe supertalent! Vanaf deze week hoor je bij ons de eerste single van Nikki Smith “Turn Me Loose” als Reflex FM exclusive!
Het album zal Januari 2009 officieel worden uitgebracht. Producers die aan het album hebben meegewerkt zijn de nog onbekende Kayze Beats, maar ook superproducers Trackmasters. De eerste single zou eigenlijk al in September uitkomen maar werd uitgesteld omdat de videoclip nog niet voltooid was. Inmiddels is de release van haar debuutsingle en video een feit!
Tags: nikki smith nikki smith project neyo defjam r&b zangeres zus trackmasters debuutalbum 2009


 Reflex FM - Copyright © 1980-2020 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact