Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Download gratis dubbelalbum Proof-Mayor Of Detroit!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


03.12.2008

Download op Reflex.nl gratis het nieuwe dubbelalbum van Proof-Mayor Of Detroit. Onder dit nieuwsbericht vind je download links om het unieke album gratis mee binnen te halen!

Rapper Proof R.I.P medeoprichter van D12 begon zijn rap carrière in The CCC Club in Detroit! Bizar genoeg ook de club waar hij op 11 April 2006 tijdens een ruzie met een schot door het hoofd werd gedood.Rapper Proof wiens echte naam DeShaun Holton is liep jaren geleden rapper Eminem in de CCC club aan 8 Mile road tegen het lijf. Er ontstond een hechte vriendschap tussen de twee, en Eminem bezorgde Proof een recorddeal.

In Eminems film 8 Mile Road die is vernoemd naar de plaats waar het allemaal begon speelde Proof de rol van Lil Tic een freestyle rapper. Proof scoorde met rapgroep D-12 waar ook Eminem deel vanuit maakte veel grote hits.
Voor zijn dood in 2006 had Proof veel solo tracks opgenomen voor een nieuw solo album dat van hem moest uitkomen. Het album zou de opvolger moeten worden van het debuutalbum “Searching For Jerry Garcia” dat in 2005 uitkwam. Het zou door zijn onverwachte dood nooit meer tot een tweede album komen.

Familie en vrienden van de rapper vonden het zonde van al het ongebruikte materiaal dat nog op de plank lag en besloten Proof op gepaste wijze te herdenken.
Er is nu een nieuw dubbelalbum Proof- Mayor Of Detroit uitgebracht op de dag dat Proof zijn 35ste verjaardag had moeten vieren. Vrienden en familie van Proof nemen op de skits van het album ook af en toe het woord om hem te herdenken.
Het dubbelalbum komt niet in de winkel maar word vanaf vandaag als gratis download aangeboden! Onderstaand tref je de download links aan om dit unieke 50 tracks tellende album gratis mee binnen te halen !Dus download die shit en stuur dit bericht door naar al je vrienden en vriendinnen!

Deze download word je gratis aangeboden door Reflex FM “The Real Urban Station”

Disc 1:
http://www.zshare.net/download/1988373313170e41/

Disc 2
http://www.zshare.net/download/1988870022e4b4f6/








Tags: proofmayor of detroitraphiphopalbumdubbelcdfreedownloadgratisdetroit8mileroadclubccc


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact