Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Jacob The Jeweler is klaar om gevangenisstraf te ondergaan!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


05.12.2008

Yacov Arabov werd wereldberoemd als Jacob The Jeweler a.k.a The King of Bling!
De man voorziet vrijwel alle r&b en rap artiesten van de nodige bling bling. Maar ook filmsterren en andere bekendheden zijn grote klanten bij zijn juweliersbedrijf “Jacob & Co” dat al jaren bestaat en een grote naam heeft! Deze bekende en gerespecteerde zakenman zal vanaf 1 Januari 2009 zijn 16 maanden gevangenisstraf moeten gaan uitzitten.

Jacob zegt er klaar voor te zijn, maar niet voordat hij nog een aantal projecten heeft gestart om te voorkomen dat kansarme jongeren in de criminaliteit terecht gaan komen. De man heeft hiervoor een Stichting in het leven geroepen en een fonds voor opgericht. Op 16 December 2008 zal hij een persconferentie geven om zijn plannen nader toe te lichten.
Volgens velen is het een ultieme poging om niet alleen te slijmen bij justitie,maar ook om zijn grote naam als bekendste en meeste geliefde Amerikaanse juwelier hoog te houden!

Deze grote naam werd aardig door het slijk gehaald toen de FBI een grote inval deed bij zijn bedrijf en Jacob The Juweler werd gearresteerd! De man werd verdacht van het witwassen van 270 Miljoen Dollar aan drugsgelden en leek de spil te zijn in een omvangrijke drugsoperatie. De juwelier vertelde de FBI onschuldig te zijn maar gedwongen te zijn mee te werken aan het witwassen van drugsgeld dat afkomstig van The Black Mafia Family.
The Black Mafia Family had de FBI al een aantal jaren in de gaten. De organisatie opereerde onder die naam als platenlabel maar had vreemd genoeg slechts nauwelijks rappers onder contract.
In dit bedrijf gingen Miljoenen Dollars om waar de FBI ook telkens weer bij het juweliersbedrijf van Jacob & Co uitkwam.

Yacov Arabov a.k.a Jacob de Jeweler hing 30 jaar gevangenisstraf boven het hoofd vandaar dat hij maar al te graag een deal maakte met justitie. Er werd voorgesteld om in ruil voor strafvermindering schuld te bekennen,en alles wat hij wist te vertellen. Hierdoor werden een hoop mensen gearresteerd waaronder de hoofdverdachte,namelijk de baas van The Black Mafia Family! Uit dank hiervoor liet men de grootste aanklacht tegen hem,witwassen van 270 Miljoen Dollar vervallen.

Jacob The Jeweler kreeg 30 maanden gevangenisstraf opgelegd maar in hoger beroep bleven er nog maar 16 maanden van over. Op 1 Januari 2009 verdwijnt hij achter de tralies!Rapper en platenbaas Demitrius “Big Meech” Flenory van BMF kreeg net als zijn eveneens in deze zaak veroordeelde broer met 30 maanden de hoogste straf. Er werden ook nog 17 anderen tot lichtere straffen veroordeeld. Rapper Young Jeezy is ook als verdachte in deze zaak gehoord. Hij werd niet vervolgd hoewel er getuigen waren die beweerden dat hij bij de drugshandel van BMF betrokken was.








Tags: jacob the juwelerkingofblingblingblingblingjacob&cojuwelenjuwelierartiestenbmfbigmeechraphiphopwitwassendrugsgelddrugscelstrafveroordeeld


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact