Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Diddy maakt alle details bekend rond bioscoopfilm Notorious!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


05.12.2008

Diddy heeft vandaag alle details bekend gemaakt over bioscoopfilm “Notorious”die is gebaseerd op het leven van de vermoorde rapper Notorious B.I G.
In de door George Tillman geregisseerde film word de rol van de in maart 1997 vermoorde rapper gespeeld door acteur Jamal “Gravy” Woolard. De rol van Diddy beste vriend en mentor van de vermoorde rapper word gespeeld door acteur Derek Luke. De rol van zijn grootste rivaal 2Pac word gespeeld door acteur Anthony Mackie.
De film gaat op 16 Januari 2009 in première en op deze dag ligt ook de officiële filmsoundtrack met daarop remixen van grote hits van Notorious B.I.G in de winkel. Aan deze remixen word meegewerkt door oa. Bone Thugs N Harmony,Jadakiss,Jay-Z en de ex vrouw van rapper Notorious B.I.G en moeder van zijn zoon zangeres Faith Evans.

De film verteld het verhaal over de opkomst en ondergang van Christopher Wallace a.k.a The Notorious B.I.G. Hoe hij zich van drugsdealer opwerkte tot succesvol rapper. Met altijd aan zijn zijde beste vriend en mentor P.Diddy. De door een vete tussen rapper Notorious B.I.G en 2Pac gestarte East Coast,West Coast bende oorlog was mogelijke aanleiding voor de gewelddadige dood van beide rappers! De moorden op beide rappers bleven onopgehelderd.

Op veel websites deden berichten de ronde dat de zoon van Notorious B.I G en Faith Evans “Christopher "CJ" Wallace Jr.”de rol van zijn vader zou spelen. Deze geruchten zijn onjuist. De zoon van Notorious B.I.G zal wel op de soundtrack voor de eerste keer in de voetsporen van zijn vader treden. Hij maakt op de soundtrack zijn debuut als rapper en zijn moeder Faith Evans doet de zang op het nummer!

Een opmerkelijke track op het album komt van Jadakiss,”A Letter To B.I.G” die hij opnam voor zijn in 2004 uitgekomen album The Last Kiss. De producenten vonden dit een mooi nummer en waren het er over eens dat dit nummer ook op de soundtrack moest komen!
Hij spreekt op de track tegen zijn overleden vriend Notorious B.I G!

De eerste single afkomstig van de soundtrack is “Brookyn Go Hard” van Jay-Z en geproduceerd door Kanye West. Deze single komt deze week nieuw binnen in The Urban Top 100 die wekelijks word uitgezonden op Reflex FM! Het nummer is vorige week uitgekomen.








Tags: notoriousbignotoriousb.i.gchristopher wallacerapbadboydiddygeorgetillmanfilmmoviepremiere16januari20092009jay-zbrookly go hardsinglesoundtrack


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact