Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
T.I wil op tournee met Ludacris en Young Jeezy!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


08.12.2008

Rapper T.I wil graag nog een keertje op tournee voordat hij in Mei 2009 achter de tralies zal verdwijnen! Volgend jaar zal hij 1 jaar gevangenisstraf moeten uitzitten welke de rechter hem eerder dit jaar heeft opgelegd vanwege verboden wapenbezit.
Momenteel is T.I met verschillende partijen in gesprek om invulling aan de aankomende tour te geven, en te kijken welke artiesten hem hierbij zullen vergezellen. De rapper heeft vandaag aangeven in gesprek te zijn met onder andere Ludacris en Young Jeezy.

Ook maakte T.I vandaag in het persbericht nog een kleine statement over een incident dat vorige week plaatsvond tijdens de uitreiking van The Dirty Awards in Atlanta.
Daar kregen T.I en zijn crew het aan de stok met de eveneens uit Atlanta afkomstige rapper Shawty Lo. De twee hebben al tijden een beef en bestoken elkaar over en weer met dis tracks. Tijdens de Award show waar beiden artiesten optraden ging het helemaal mis. Toen Shawty Lo optrad hebben enkele leden van T.I zijn crew stoelen naar het podium gegooid. Toen T.I moest optreden werd er van alles gegooid door Shawty Lo en zijn crew.
De organisatie liet hierop het evenement stilleggen, en politie moest er aan te pas komen om de zaal te ontruimen.

Rapper T.I betreurd al hetgeen wat daar is gebeurd en zegt zich zelf niet te hebben misdragen. Later heeft hij nog gesproken met Shawty Lo om te vertellen dat de Beef wat hem betreft ten einde is. Hij wil er absoluut geen tijd meer insteken, en zegt zich volledig te gaan focussen op belangrijkere zaken zoals zijn aankomende tournee.

T.I is na 6 weken op nummer 1 gestaan te hebben in "The Urban Top 100" van de de nr.1 spot verdreven door Beyonce met Single Ladies.
Niet getreurd voor de T.I fans want de nieuwe single "Dead And Gone" is alweer nieuw binnen gekomen in de chart! Dit keer krijgt T.I hulp van Justin Timberlake. De verwachting is dat dit ook weer een dikke hit zal worden!








Tags: tirap hiphopdeadandgonetourneegevangenisstrafuitzittenyoung jeezyludacristourincidentdirtyawardsatlanta


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact