Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Akon zegt dat Freedom mogelijk zijn laatste album is!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


08.12.2008

Het lijkt mode te gaan worden want na The Game,Lupe Fiasco,Kanye West & 50 Cent zegt nu ook Akon van plan te zijn te stoppen met muziek maken!
Akon bracht deze week zijn derde album “Freedom” uit en heeft vandaag bekend gemaakt dat dit wel eens zijn laatste zou kunnen zijn. De zanger had zich jaren geleden al voorgenomen om in 2015 met pensioen te gaan maar zegt mogelijk eerder te stoppen.

Akon wil zeer meer gaan richten op het produceren voor andere artiesten, en het tekenen en coachen van artiesten bij zijn eigen platenlabel Konvict Muzic.
Maar ook droomt hij van een carrière als filmacteur en ziet hij zichzelf in de toekomst zeker rollen gaan spelen in grote Hollywood producties. Zijn doel denkt hij te bereiken door zich eerst bezig te houden met het produceren van film soundtracks, vervolgens als regisseur en uiteindelijk als acteur zijn Hollywood debuut te maken.

Maar eerst staan het nog een hoop nieuwe projecten aan te komen in 2009. Van veel artiesten bij Konvict Muzik zal nieuw materiaal uit komen. Daarbij ook weer een hoop collabo’s, en ook staan er nog een aantal singles van zijn nieuwe album Freedom op stapel.
Akon zal ook in 2009 nog wel even druk zijn, en moet zijn Hollwood ambities nog heel even in de ijskast zetten! Maar daarna is de kans wel groot dat hij afscheid neemt als zanger!








Tags: akonwil stoppenacterenproducerenpensioenkonvictnieuw albumfreedomacteurhollywoodfilms


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact