Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Is Auburn de nieuwe Rihanna?  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


19.12.2008

JR Rotem bekend van Sean Kingston lanceert debuut van Auburn!

Nu een top zangeres als Rihanna alweer zo lang in de bizz actief is zullen de mensen op een gegeven moment genoeg van haar krijgen. De bekentenis een relatie te hebben met zanger Chris Brown zal er wel eens voor kunnen gaan zorgen dat dit moment eerder komt dan verwacht. Daarom kunnen we nu maar vast uitkijken naar een goede opvolger voor de zangeres.

Top producer JR.Rotem heeft een nieuwe zangeres gelanceert die weleens een grote concurrente van Rihanna zou kunnen worden en misschien zelfs wel haar opvolger! Deze man brengt je zangeres Auburn van wie J.R hoge verwachtingen heeft.
De zangeres was al op heel jonge leeftijd met muziek bezig en zat al op twaalf jarige leeftijd in een damesgroepje. Auburn is nu achttien en heeft de afgelopen jaren haar talenten verder weten te ontwikkelen met schrijven en produceren!

Producer JR Rotem ontdekte de zangeres op Myspace, dezelfde website waarop de producer ook de artiest Sean Kingston heeft ontdekt! De producer liet de zangeres direct naar L.A. over vliegen om een recorddeal te tekenen bij zijn Buluga Heights onderdeel van Koch Records!

Momenteel werkt de achttienjarige zangeres Auburn met JR Rotem aan haar debuutalbum dat in 2009 in de winkel moet liggen.
De eerste single en videoclip zijn inmiddels een feit. De zangeres zal met de door JR Rotem geproduceerde single She’s Happy de hitlijsten gaan bestormen! Voor het nummer werd een oude hit uit de jaren negentig gesampled. Zanger Bobby McFerriin scoorde begin jaren negentig een hit met het nummer Don't worry, be happy!
Auburn zal in 2009 een dikke hit gaan scoren met haar versie van dit nummer.
De zangeres staat met She’s Happy al genoteerd in The Urban Top 100 Chart!








Tags: auburshe's happyjr.rotemlanceerdebuutsinglealbumnewnieuwr&b


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact