Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Dio's video Tijdmachine al meer dan 1 Miljoen keer bekeken!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


13.01.2009

Dio's Tijdmachine een online hit!

Dio's videoclip voor de single 'TijdMachine'feat.Sef'is ruim een maand na plaatsing al meer dan een miljoen keer bekeken op YouTube! Uitzonderlijk is dat de magische grens van 1 miljoen zo snel is bereikt. De Tijdmachine videoclip, geproduceerd en geregisseerd door Habbekrats Reclame, is overduidelijk een online hit. De fysieke en digitale single ligt vanaf deze week in de winkel inclusief de track Het Is Je Boy, een samenwerking met de Amsterdamse rockband Voicst.

Dio is een jonge, frisse, gewaagde mc die je kent van gastcoupletten op de hits 'Dom, Lomp & Famous' van The Opposites en 'Stuk' van The Partysquad. Naast de hitsingles waar Dio op te horen is geniet dit 20-jarige talent een uitmuntende live reputatie. Zo stond hij in de finale van de Grolsch Grote Prijs en won de publieksprijs, tourt hij onder de noemer Op Volle Toeren intensief mee met The Opposites & Flinke Namen en gooit hij zonder album in de winkel al hoge ogen met zijn live shows.

Op 9 november stond Dio in het voorprogramma van N*E*R*D in de Heineken Music Hall, hij maakte een dusdanig sterke indruk op Pharrell Williams dat deze hem tijdens zijn show meermaals een shoutout gaf. Rock & Roll is vrijwel volledig geproduceerd door Big2 van de Zilveren Harp winnaars The Opposites, met uitzondering van twee producties door Reverse. Het album bevat gastbijdragen van The Opposites, Jayh, Sef, Sjaak en de De Jeugd van Tegenwoordig. Rock & Roll ligt nu in de winkel.







Tags: diotijdmachineonline hitalbumrock&rolltopnotchhiphoprap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact