Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Baja Beach Club,Rotterdam presents Bluetiek-In 2000!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


21.01.2009

Komende vrijdag gaat het los! Baja Beach Club,Rotterdam presents Bluetiek-In 2000!

In de jaren 80 en 90 was Bluetiek-In een van de hotste discotheken van Nederland. Voor iedereen die daar fantastische nachten heeft beleefd gaat Baja Beach Club op vrijdag 23 januari terug in de tijd met Bluetiek-In 2000. Iedereen van 26 jaar en ouder kan op de originele locatie van ‘Bluetje’ de vervlogen tijden nog één keer herleven, uit het oog verloren ‘stapmaatjes’ weer ontmoeten, nieuwe vrienden maken en natuurlijk swingen op de lekkerste 80’s & 90’s hits.

Bluetiek-In was uniek met zijn ronddraaiende dansvloer, zijn vette lasershows en zijn eigen bioscoopzaal. Huidige top DJ’s hebben hier hun roots liggen, onder andere Michel de Hey, Paul Elstak, Frank Bundel en de overleden DJ/Producer/Grootheid Peter Slaghuis (bekend van o.a. de hit “I can’t wait” van NU SHOOZ). Zij zijn groot geworden in deze Rotterdamse superdisco.
Menig artiest gaf hier acte de prèsence. Internationale artiesten zoals K.C. and the Sunshineband, Mantronix, Maxi Priest, Hazel Dean, Odyssey, Mel & Kim en Divine, maar ook nationale toppers zoals Vanessa, Forrest en Mai Tai hebben hier opgetreden. Bluetiek-In was tevens trendsettend met zijn evenementen. Wie herinnert zich niet de danswedstrijden, het Travestie festival en de Caribische feesten?

Op Bluetiek-In 2000 zullen de volgende DJ’s zorgen voor de onvervalste Bluetiek-In sound: DJ Bo- Belo(BNNPlatenpaleis), Orlando (Challenge), Mixmaster J (Swingbeatz), Superior (New Jack Swing), Ron FunkyTown (Bell-Ami rollerskate), Frank Bundel (Bluetiek-In, Imperium) en nog een oud DJ van Bluetiek-In die momenteel een DJ grootheid is in een geheel andere stijl...

Zorg dus dat je erbij bent want komende vrijdag gaat het los! Je laatste kans om de echte Bluetiek-In muziek,sfeer en Dj’s nog een keer mee te maken!










Tags: bajabeachclubrotterdambluetiek-in 2000partyfeestvrijdag23januari


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact