Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Diddy uitgelaten na succesvol openingsweekend Notorious!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


21.01.2009

Diddy is uitgelaten over de bezoekers aantalen van de film Notorious die vrijdag in Amerika in première ging! In het eerste weekend werd er met de film al ruim 21,5 Miljoen Dollar verdiend! Hoewel het niet helemaal naar Diddy’s verwachting ging want de rapper/producer en zakenman had verwacht dat “Notorious” op nr.1 zou belanden met het beste openingsweekend! Diddy was zich bewust van de sterke concurrentie,de onderlinge verschillen in opbrengst zijn erg klein. Het is een nek aan nek race geworden tussen de nummers 2 t/m 4 dus ik ben tevreden met een nr.4 positie aldus Diddy. Het beste openingsweekend had de film “Mallcop” die ruim 33 Miljoen binnenhaalde! Terwijl de nummer twee “Grand Torino” slechts 22 Miljoen binnenhaalde! We hadden die nr.2 positie eigenlijk moet kunnen halen aldus Diddy, maar ik ben dik tevreden!

De film “Notorious” gaat over de opkomst en ondergang van rapper “The Notorious B.I.G” die zich opwerkte van drugsdealer tot succesvol rapper. Aan dat succes kwam een abrupt einde toen hij op 9 Maart 1997 in een parkeergarage werd doodgeschoten na afloop van een MTV Award Gala in Los Angeles. 15 Dagen na zijn dood verscheen een nieuw album van de rapper met de naam “Life After Death” dat zijn meest succesvolle album ooit zou worden.

The Notorious B.I.G. werd geboren als Christopher Wallace. Hij groeide in korte tijd op van onbeduidende cocaïnedealer in Brooklyn tot een East Coast hip-hop sensatie. In zijn succes trok hij artiesten als Sean Combs (P. Diddy), Lil' Kim en zijn vrouw Faith Evans mee. Tijdens zijn carrière raakte hij verwikkeld in een openlijke strijd met West Coast rapper Tupac, die doodgeschoten werd in 1996.
De moord op B.I.G. is nooit opgelost, maar in 2002 spanden Faith Evans en zijn moeder een rechtzaak aan tegen de politie Los Angeles wegen hun vermeende betrokkenheid bij de moord. Deze zaak loopt nu nog steeds.

Diddy onthulde afgelopen vrijdag na afloop van de première van “Notorious” een opmerkelijk nieuwtje! De man onthulde daar dat “The Notorious B.I.G” eigenlijk helemaal niet van plan was het vliegtuig naar Los Angeles te nemen maar naar Londen wilde gaan! De rapper belde Diddy enkele uren voor zijn dood dat hij de MTV Award uitreiking wou laten schieten en vroeg Diddy om met hem naar Londen te gaan om daar eens lekker los te gaan.
Diddy was druk met werk en vertelde hem geen tijd te hebben waarna “The Notorious B.I.G” uiteindelijk toch naar Los Angeles ging om zijn dood tegemoet te gaan. Diddy vertelde het hier nog steeds moeilijk mee te hebben. Had hij wel tijd gehad dan was zijn beste vriend mogelijk nog in leven gewees!








Tags: diddymoviefilmnotoriosopeningsweekendraphiphop


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact