Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Chris Brown en Rihanna uit elkaar!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


04.02.2009

Er gaan geruchten dat de liefde tussen Rihanna en Chris Brown flink bekoeld is. De twee zouden zelfs voor een 'tijdelijke' breuk hebben gekozen om uit te vinden of ze nog wel genoeg voor elkaar voelen om door te gaan met hun relatie. Hoewel ze officieel hun relatie nooit hebben bevestigd waren ze toch onafscheidelijk. Tijdens de tournee van Rihanna ging Chris mee en tijdens de shows van Chris week Rihanna niet van zijn zijde. De twee waren recent nog samen in Amsterdam toen Chris een concert gaf in de HMH. Sinds kort zijn ze niet meer onafscheidelijk, want Rihanna en Chris verschijnen overal alleen.

Zo was Rihanna in Amerika bij de Superbowl op het moment dat Chris aan het feesten was in Europa. Chris had geen show en had dus 'gewoon' bij zijn vriendinnetje kunnen zijn. Tijdens het feesten zou hij de aanwezige dames hebben verteld dat hij weer helemaal vrij is. Vrienden van zowel Rihanna als Chris zouden een spreekverbod hebben gekregen en willen niets kwijt over een mogelijke liefdesbreuk van de twee sterren.

Mochten de twee echt definitief gebroken hebben dan zitten ze nog wel met een probleempje.
Chris en Rihanna hebben zichzelf vol laten zetten met indentieke tattoos om hun liefde voor eeuwig te maken. We mogen voor ze hopen dat het weer snel goed komt!








Tags: rihannaenchrisbrownuitelkaarbreakupsplitrelationr&brap


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact