Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
50 Cent slaat keihard terug na deadline van Rick Ross!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


04.02.2009

Eerder melden we je hier dat rapper Rick Ross niet onder de indruk was van 50 Cent zijn disstrack Try Me die hij over Ross had gemaakt. Rick Ross gaf 50 Cent 48 uur de tijd om met iets beters te komen!
Met deze woorden heeft hij 50 pas echt kwaad gemaakt! 50 Cent slaat keihard terug,en rekent op genadeloze wijze af met Rick Ross! En het nare van dit alles is dat 50 Cent op zijn eigen website aankondigt het leven van Rick Ross tot een hel te zullen gaan maken. En dat dit slechts het begin is.

Maar als dit het begin is dan vragen we ons echt af wat er nog gaat komen. Laten we de reacties van 50 Cent op de deadline even voor je op een rijtje zetten:

1.50 Cent plaatst een video op zijn eigen website “This Is 50.com” waarin hij Rick Ross bedreigd en zegt zijn leven tot een hel te zullen gaan maken.
2.50 Cent komt niet met een diss song tegen Ross maar met een diss cartoon,officer Ricky. Hierin maakt hij Ross z’n verleden als gevangenisbewaarder belachelijk en ook zijn overgewicht!
3.De derde en meest harde actie is het uitnodigen van Rick Ross zijn ex vrouw en deze in een interview allemaal nare dingen over Rick Ross te laten zeggen. En ook heeft hij zichzelf samen met Rick Ross gefilmd terwijl ze aan het winkelen zijn. Hierin zie je 50 Cent de ex van Rick Ross trakteren op juwelen en dure bontjassen! Hij heeft dit filmpje geplaatst op z’n website Thisis50.com.
4.Na het winkelen en trakteren van Rick Ross z’n ex op dure cadeaus kun je het vierde punt zelf wel invullen!

We zijn benieuwd wat de reactie van Rick Ross op dit alles zal zijn. Slaat Rick Ross terug of geeft de rapper uit Miami zich gewonnen?








Tags: 50 centrick rossdiss48uur48hourscartoonofficerrickydeadlineraphiphopbeef


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact