Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Geluk en verdriet voor The Black Eyed Peas!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


08.02.2009

De leden van The Black Eyed Peas zijn de laatste tijd zwaar aan het sexen en laten daarbij alle middelen voor geboortebeperking achterwege. Ze zijn druk in de weer een gezinnetje te stichten. Iets wat er door de drukke muziek carriere van de groepsleden nooit van is gekomen!

Taboo van de Black Eyed Peas is het nu ook gelukt zijn vriendin Jaymie Dizon zwanger te maken! Ze verwachten samen hun eerste kindje.
Dat heeft de 33-jarige rapper bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. De baby wordt deze zomer verwacht. Taboo heeft al een 15-jarige zoon, Joshua, uit een eerdere relatie.
In Januari stapte zijn collega, de zangeres “Fergie” in het huwelijksbootje en maakte toen ook gelijk bekend in verwachting te zijn van een tweeling!

Het is niet alleen maar geluk voor “The Black Eyed Peas”, deze week kregen ze ook verdrietig nieuws. Een paar dagen geleden werd bekend dat de halfbroer van Taboo's collega "Apl.de.ap" is vermoord op de Filippijnen. De 21-jarige Joven Pineda Deala werd door nog onbekende daders in zijn hoofd geschoten toen hij met zijn vriendin zat te eten in zijn auto.

Door al het geluk en verdriet van “The Black Eyed Peas” zal de geplande comeback er voorlopig nog even niet van gaan komen! Wel staan ze eind Februari voor het eerst weer even samen op het podium vanwege een benefiet gala!








Tags: black eyed peas taboowordvaderfergietweeling


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact