Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Grootste Hiphop conferentie ter wereld komt naar Rotterdam!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


09.02.2009

New Skool Rules 9,10 en 11 April 2009 in Rotterdam!

Op 9,10 en 11 april zal de grootste internationale Hip-Hop,R&B, Dancehall en Reggae muziekconferentie ter wereld New Skool Rules plaats vinden in Rotterdam! Mode en dans zullen ook een plek krijgen tijdens New Skool Rules! In het voorjaar van 2009 mag de havenstad zichzelf uitroepen tot hoofdstad van de hedendaagse Hip-Hop en R&B, want dan staat alles in het teken van New Skool Rules, de conferentie en festival die de moderne kunstvorm wereldwijd met elkaar verbind.

Drie dagen lang zullen muziek, dans en modeprofessionals uit meer dan twintig landen elkaar ontmoeten om hun kennis te delen en natuurlijk nieuw talent te scouten. Ben jij dat nieuwe talent? Volg dan één van de vijftiental workshops en masterclasses en verbreed je internationale netwerk met de ‘movers & shakers’ in de New Skool muziekindustrie door middel van speeddates en netwerksessies. Misschien wordt jouw talent ontdekt en ben je jij de nieuwe Eminem, Lil Wayne,Timbaland of Estelle!

Aan de conferentie zullen diverse nationale en internationale professionals deelnemen. ook de Senior Vice President A&R van Def Jam zal aanwezig zijn en de Music Director van de Amerikaanse televisiezender BET (Black Entertainment Television), Kelly Griffin. Naast de zakelijke kant zullen er ook vijfentwintig showcases tijdens het bijbehorende festival plaatsvinden van artiesten uit meer dan tien verschillende landen die de New Skool Culture uitdragen! Tot slot kun je tijdens het drie daagse evenement s’avonds uit je dak gaan tijdens één van de tientallen afterparties.

Één van de meest succesvolle artiesten van de afgelopen jaren, Akon, is met zijn Konvict Records al langere tijd op zoek naar talent buiten de Verenigde Staten en is enthousiast over New Skool Rules; “New Skool Rules is the hottest large R&B conference in the world, in the globe, so you need to be involved!” Aldus de zanger/producer. Hij stuurt dan ook zijn A&R manager Tony Neal, die tevens president is van het grootste Amerikaanse DJ-collectief “Core Dj’s”.

New Skool Rules wordt het moment dat Europa en de Verenigde Staten definitief kennis met elkaar maken op het gebied van moderne Hip-Hop , R&B, dans en alle aanverwante muziekstromingen en kunnen zij de krachten gaan bundelen.

New Skool Rules is een 3-daagse internationale conferentie. 9, 10 en 11 April 2009,Maassilo Rotterdam, LCC Klooster Afrikaanderplein , Creative Factory, Factory 010 en Baroeg Rotterdam! Don't Miss It!








Tags: grootstehiphop conferentiekomtnaarrotterdamnewskoolruleshiphopr&b


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact