Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Chris Brown’s carrière lijkt definitief voorbij!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


11.02.2009

Donkere wolken pakken zich samen boven de muziek carrière van Chris Brown! Nu de man word beschuldigd zijn (ex)liefje gruwelijk te hebben toegetakeld word hij door velen al veroordeeld nog voor hij de rechter heeft gezien! Een groot aantal Amerikaanse radiostations heeft vandaag besloten per direct alle tracks van Chris Brown van de playlist te verwijderen.

Eerste radiostation in de lijst met Amerikaanse radiostations die geen tracks van Chris Brown meer zullen draaien was Kiss FM. Programma directeur “Bo Mattews” is blij dat veel radiostations zijn voorbeeld volgen en geen tracks van Chris Brown meer zullen draaien!
De daad van deze man is buiten proportioneel, m’n maag draait om wanneer ik nog nummers van deze man op de radio hoor. Voor ons is het daarom onmogelijk nog langer nummers van Chris Brown te draaien aldus Mattews.

Ook Sponsoren van de tournee van de zanger hebben laten weten de contracten te zullen ontbinden. Ze zijn bang dat hun goede naam een smet oploopt wanneer ze nog langer met Brown in zee gaan! Vandaag zijn ook twee reclamespots van de Amerikaanse TV gehaald waarin de zanger te zien is. Chris Brown was oa.het gezicht van Wrigleys kaugom maar sinds vandaag is ook dat definitief voorbij.

De komende optredens van Chris Brown werden vandaag allemaal gecanseld. Dit initiatief komt niet van Chris Brown zelf maar van veel concert organisatoren. De man is na zondag nergens meer welkom. “Als dit alles waar is dan is zijn carriere echt voorbij” zegt Bill Werde van het toonaangevende Billboard Magazine. Zijn fans zijn in shock!

Hoe moet het nu verder met Chris Brown? De zanger is volgens zijn advocaat ondergedoken nadat hij veel anonieme telefoontjes,mails en brieven ontving waarin hij met de dood werd bedreigd. De zanger mag in vrijheid zijn proces afwachten nadat hij 50.000 Dollar had betaald. Chris Brown heeft met top advocaat "Mark Geragos" bekend van het Michael Jakson proces en het proces tegen Wyona Ryder zwaar geschut in gezet! Een goede verdediging heeft hij zeker nodig. Hij kijkt aan tegen maximaal 9 jaar gevangenisstraf!








Tags: chris brown carrierevoorbij namishandelenrihanna


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact