Email PasswordForgot It?
 


Quick Links
LISTEN NOW  |  MUSICNEWS  |  CHAT BOX  |  PLAYLIST  |  CONTACT


LISTEN LIVE



Advertenties


Adverteren? - sales@reflexfm.nl


 
Music News  
 
Chris Brown dreigde Rihanna te zullen vermoorden!  




[© 2024 Reflex FM]

vorige  overzicht  volgende


11.02.2009

Meer details komen vandaag naar buiten over de vechtpartij tussen Chris Brown en Rihanna.
We zetten hier op Reflex FM.nl al de laatste details even op een rijtje.
De krant New York Daily Post zei vandaag uit betrouwbare bron meer exacte details te kunnen prijsgeven. Een vriend van Rihanna heeft aan deze krant verteld dat Chris Brown nadat hij haar enkele rake klappen had toegediend haar keel dichtkneep en schreeuwde haar te gaan vermoorden! De zangeres raakte hierbij bewusteloos waarop Chris Brown haar bloedend en bewusteloos op straat achterliet! Chris Brown wilde een punt zetten achter de relatie, maar Rihanna wou hier niets van weten. De zangeres ging door het lint toen Brown in de auto een smsje ontving van z’n nieuwe vriendin. Hierop zou Rihanna hem als eerste hebben aangevallen Vervolgens ging Chris Brown zelf door het lint met alle gevolgen van dien.

De reden waarom Chris Brown zijn relatie met Rihanna wilde verbreken was volgens een andere nieuwsbron gossip koning(gin) “Perez Hilton.com” het feit dat hij een nieuwe liefde heeft gevonden in de mooie zangeres Keisha Chante. Of dit nieuws betrouwbaar is valt te bezien.De Telegraaf noemt Leona Lewis als z'n nieuwe vriendin. Het word in ieder geval duidelijk dat Brown een nieuwe liefde heeft!

De nieuwszender “CNN” bericht vandaag over de verwondingen van Rihanna die volgens de politie echt gruwelijk schijnen te zijn! Kneuzingen, en zwellingen aan beide zijde van haar gezicht, en opmerkelijk genoeg ook meerdere bijtwonden op haar armen. De politie heeft ter plaatse van het misdrijf foto’s gemaakt van de gewonde Rihanna die later kunnen dienen als bewijsmateriaal. Ook heeft de politie later ook de Lambourgini van Chris Brown waarin het gevecht begon voor onderzoek inbeslag genomen. De politie zegt dat Rihanna volledig meewerkt aan het onderzoek. In eerste instantie weigerde ze mee te werken.

De Engelse krant “The Sun” komt vandaag met de headline dat de verwondingen aan het gezicht van Rihanna zo ernstig zijn dat de zangeres mogelijk plastische chirurgie zal moeten ondergaan! Deze krant staat bekend om z’n opgeklopte sensatie artikelen. We moeten dit laatste bericht dus met een korreltje zout nemen.

Zodra er meer details in deze zaak bekend worden lees en hoor je deze het eerst hier op Reflexfm.nl!








Tags: chris browndreigderihannatezullenvermoordenlatest newsbreaking.newsrihannachrisbrownfightdetailsupdate


 Reflex FM - Copyright © 1980-2024 - Powered by Click2.nl algemene voorwaarden | listen live | adverteren | contact